“Afyonkarahisar’da Seçim Yasaklarına Neden Uyulmuyor?”

“Afyonkarahisar’da Seçim Yasaklarına Neden Uyulmuyor?”

İYİ Parti Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, Seçim Kurulu yasaklarının AK Partiye karşı uygulanmadığını iddia ederek, seçim kuruluna seslendi. Olgun, “Afyonkarahisar’da seçim yasaklarına neden uyulmuyor?” dedi.

İYİ Parti Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, AK Partiye karşı uygulanmadığını iddia etti.

“İNDİRİLMEYEN SEÇİM PANKARTLARINI BİZ Mİ İNDİRELİM?”

“Afyonkarahisar’da seçim yasakları neden uygulanmıyor? Seçim Kurulu’nun kararını AKP’ye karşı uygulamamanızın karşılığının olmayacağını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.” diyen Milletvekil Olgun, “Seçim Kurulu kendi aldığı kararları uygulatamaz bir hale düştü. İYİ Parti olarak daha önce yapılan itirazlarımız da yerine getirilmedi. Seçim Kurulu’nun yasaklarının AKP’ye karşı uygulanmadığı bir ilin milletvekili olarak bu konuda açıklama yapmak zorunda olmaktan dolayı üzüntülüyüm. Afyon Seçim Kurulu önceki hafta kendi aldığı kararı uygulatamayan garip bir duruma düşmüştür. İndirilmeyen seçim pankartlarını biz mi indirelim? Ya kurallara uyun ya da uydururuz! Köprüler, alt geçitler tamamen AKP’nin yasa dışı uygulamaları ile işgal altına alınmış ve devletimizin ilgilileri de elleri kolları bağlı şekilde seyretmek zorunda. AKP Korku devleti haline getirdiği ülkemizde bürokratları da iki arada bir derede bırakmaktadırlar.” dedi.

“YASA TANIMAZLIĞINI AKP YAPAR”

Seçim Kurulu kararlarına rağmen çiğnenen kararlara karşılık kimsenin bir şey yapmadığını belirten Milletvekili Olgun, “Afyon’daki bütün alt geçitler, karayollarına ve belediyeye ait üst geçitler tamamen AKP’nin afişleri ile işgal edilmekte. Bunların kaldırılmasına dair Seçim Kurulu kararı olmasına rağmen kimse bir şey yapamamaktadır. Yaparsa AKP yapar diye söylüyorlar ya evet bu yasa tanımazlığı yaparsa AKP yapar. Evet haklılar, haksızlığı, hukuksuzluğu, yasa tanımazlığı, işgali, yasa dışı zengin etmeyi yaparsa sadece AKP yapar. Buradan ilgililere sesleniyorum, Seçim Kurulu’nun kararını AKP’ye karşı uygulamamanızın karşılığının olmayacağını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.” ifadelerini kullandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM