“Ramazan Boyunca Gönül Sofralarında Buluşacağız”

“Ramazan Boyunca Gönül Sofralarında Buluşacağız”

Karşıyaka Mahallesi sakinleriyle iftar yapan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Birlik ve beraberliğimizin geliştiği bu sofralar, Ramazan ayımızın vazgeçilmezidir. Ramazan boyunca vatandaşlarımız ile gönül soframızda buluşmayı sürdüreceğiz.” dedi.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, vatandaşlarla iftar sofrasında bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Zeybek, Karşıyaka Mahallesi oldu sakinleriyle iftar yemeğinde buluştu.

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in katıldığı iftar yemeğine yoğun ilgi gösterildi. İftar öncesi katılımcılarla sohbet eden Başkan Zeybek’e; AK Parti İl Başkanı Hüseyin Menteş, Mahalle Muhtarı H. Hüseyin Bayraktar ve Belediye Birim Müdürleri eşlik ettiler. Ramazan ayını kutlayan Başkan Zeybek şunları kaydetti: “Mübarek Ramazan ayı hepimize hayırlı olsun. Cenab-ı Hak yenilerine sağlıkla erişmeyi nasip etsin. Birliğimiz beraberliğimiz kardeşliğimiz daim olsun. Birlik ve beraberliğimizin geliştiği bu sofralar, Ramazan ayımızın vazgeçilmezidir. Ramazan boyunca vatandaşlarımız ile gönül soframızda buluşmayı sürdüreceğiz. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM