Milletvekili Taytak, Başkan Adayı Küçükkurt’a Destek İstedi

Milletvekili Taytak, Başkan Adayı Küçükkurt’a Destek İstedi

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt için Harbiş ve Gazi Mahalleleri’nde vatandaşlar ve muhtarlarla görüştüler. Milletvekili Taytak, Başkan Adayı Küçükkurt’a destek istedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt’la birlikte teravih namazı sonrası Harbiş Mevlana Camii’nde vatandaşlara lokma ikram etti. Taytak ve Küçükkurt, Gazi Mahallesi Muhtarı Mehmet Yalçınkaya ve mahalle halkı ile bir araya geldi.

MEVLANA CAMİİNDE LOKMA İKRAM EDİLDİ

Milletvekili Taytak ve MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, teravih namazının ardından Harbiş Mevlana Camii’nde vatandaşlara lokma ikram etti. İkram etkinliği, cami avlusunda gerçekleşirken çevre sakinleri ilgi gösterdiler. Gösterilen ilgiye teşekkür eden Milletvekili Taytak, “Rabbim mübarek Ramazan ayında, paylaşmanın ve yardımlaşmanın değerini bir kez daha anımsayarak, sevdiklerinizle birlikte huzurlu ve bereketli bir ay geçirmeyi nasip eylesin.” dedi.

TAYTAK, KÜÇÜKKURT MUHTARLAR VE VATANDAŞLARLA GÖRÜŞTÜLER

MHP Milletvekili Mehmet Taytak ve MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, Gazi Mahallesi Muhtarı Mehmet Yalçınkaya ve mahalle halknın yanı sıra Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uygur, bölgenin mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet ettiler. Taytak, vatandaşların istek ve taleplerini dinleyerek, 31 Mart tarihinde yapılacak olan seçimler öncesi Başkan Adayı Sezer Küçükkurt’a destek istedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM