“Afyon’a İhanet Ettiler, Hesap Soracağız”

“Afyon’a İhanet Ettiler, Hesap Soracağız”

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, kentin basketbol ve voleybol takımlarının kapatılmasının Afyonkarahisar’a ihanet olduğunu söyledi. Yağcı, “Afyon’a ihanet ettiler, hesap soracağız.” dedi.

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, kentin basketbol ve voleybol takımlarının kapatılmasının şehre ihanet etmek anlamına geldiğini belirtti.

“BELEDİYE ŞEHRİN SPORLA OLAN TANITIMINI YOK ETTİ”

Başkan Adayı Yağcı, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Afyon Belediyesi’nin bu dönemde yaptığı en büyük ihanet spor alanındaki ihanettir. Göreve seçilmemiz durumunda Afyonkarahisar’ı futbol, basketbol ve voleybolda yeniden merkez yapacağız ve şehrimize yapılan ihanetin hesabını soracağız. Basketbol ve voleybol takımlarımızın kapanması şehre yapılan en büyük ihanettir. Afyonkarahisar’da spor kanayan bir yaramızdır. Afyon Belediyesi’nin bu dönemde yaptığı en büyük ihanet spor alanındaki ihanettir. Göreve geldiklerinde Afyon’da süper ligde oynayan basketbol ve voleybol takımları vardı. İnsanların aileleri ile gidip oturacağız harika bir ortam oluşmuştu. Bugün Efes Pilsen size maç yapmaya geliyor. Fenerbahçe, Galatasaray size maç geliyordu. Efes Pilsen dünyada maçı en çok izlenen 5 takımdan biri. Siz Afyon Belediyesi olarak nasıl böyle bir tanıtımı yok edebiliyorsunuz” Afyonkarahisar’a büyük bir ihanet ettiler. Bir takım kurmak çok zordur. Ama var olanı yaşatmak daha kolaydır. Maalesef basketbol ve voleybol takımlarımızı kapatarak Afyonkarahisar’a büyük bir ihanet ettiler. Bu ihanet sadece bir takım tanıtım anlamıyla kalmıyor. Bu iki takım sayesinde çocuklarımız basketbol ve voleybolu sevdi. Çocuklarımız buralarda açılan alt yapılara kayıt olmaya başlamışlardı.”

“AFYONSPOR KULÜBÜNÜN AHENGİ BOZULDU”

“Maalesef futbol takımımızda güzel bir yere gidiyordu. Afyon Belediye Başkan Yardımcısını Kulüp Başkanı yaptılar.” diyen Başkan Adayı Yağcı, sözlerini şöyle tamamladı:  “Afyon’da üst üste 8 galibiyet ile giden takımda gerekçesi belli olmayan bir sebeple kulüp başkanı değiştirildi. Takımın ahengi bozuldu. Afyon’da futbolcular yürüyerek maça gitmek zorunda kaldı. Çocuklarımıza sporu sevdirirsek bu şehirde spor gerçekten önemli hale gelir.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM