Uluçay: Afyon tarih yazdı

Uluçay: Afyon tarih yazdı

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önceki gün düzenlediği toplu açılış törenine rekor katılımla ilgi gösterdiğini belirttiği Afyonkarahisar halkına teşekkür etti.
Uluçay, “Afyon tabiri caizse bir kez daha tarih yazdı” dedi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önceki gün düzenlediği toplu açılış törenine katılarak destek veren Afyonkarahisar halkına teşekkür etti.
“MANZARA BİRLİK VE BERABERLİĞİN KANITIDIR”
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla düzenlenen toplu açılış töreni için gelen herkese teşekkür ettiğini bildirdi. Uluçay, “Afyonkarahisar’ımız Sayın Cumhurbaşkanımıza olan desteğini muhabbetini en güzel şekilde gösterdi. Binlerce Afyonkarahisarlı hemşerimiz rekor bir katılımla Zafer meydanına akın etti. Milletimizdeki bu coşku, bu heyecan oldukça hiçbir engel AK Parti’yi ve AK Partilileri yolundan geri çeviremez. Afyonkarahisar Cumhuriyet tarihinde görülmedik bir kalabalık ile tarihe not düşülecek bir günü daha geçirdi. Tabiri caizse bir kez daha tarih yazdı. Bu manzara güçlü ve büyük Türkiye için birlik ve beraberliğimizin göstergesinin kanıtıdır.” dedi.
“BU TÖREN 2023 ZAFERİNİN AYAK SESİDİR”
“Afyonkarahisar, cumhuriyet tarihinin en kalabalık toplu açılış törenini gerçekleştirdi.” diyen Uluçay sözlerini şöyle tamamladı: “Muhteşem ve kalabalık bir tören gerçekleşti. Katılan bütün vatandaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Aynı zamanda Cumhur İttifakı ortağımız MHP ve BBP’ye de destekleri için ayrıca teşekkür ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız da törende memnuniyetini ifade ederek, mutlu bir şekilde şehrimizden ayrıldı. Sayın Cumhurbaşkanımız ile halkımızın hasret giderdiği inancı içerisindeyim. Yüksek bir katılım oldu. Bu tören 2023 zaferinin ayak sesleridir. Afyonkarahisar’ın siyasi tarihinde görülmemiş bir toplu açılış törenine imza attık. Tüm hemşehrilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM