Bahçeli şampiyon Turan’a sahip çıktı

Bahçeli şampiyon Turan’a sahip çıktı

Afyonkarahisar’da düzenlenen 5. Açık Balkan Wushu Kung Fu Şampiyonası’nda 48 kilogramda Altın Madalya kazanan Sıla Zeynep Turan şampiyonluk sevincini bozkurt işareti yaparak kutlamış ve federasyon yetkilisi tarafından azarlanarak kürsüden indirilmişti. Turan, MHP Lideri Devlet Bahçeli tarafından makamında kabul edildi

 

Afyonkarahisar’da düzenlenen 5. Açık Balkan Wushu Kung Fu Şampiyonası’nda 48 kilogramda şampiyon olan Sıla Zeynep Turan, kürsüde bozkurt işareti yapınca Federasyon yetkilisi tarafından azarlanmış ve kürsüden indirilmişti. Sonrasında olay sosyal medyaya yansımış, ülkücü camia ve MHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı Turan’a sahip çıkmıştı.
TURAN BAHÇELİ’Yİ ZİYARET ETTİ
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Afyonkarahisar’da düzenlenen 5. Açık Balkan Wushu Kung Fu Şampiyonası’nda 48 kilogramda Altın Madalya kazanan Sıla Zeynep Turan’ı makamında kabul etti.
Balkan şampiyonu Sıla TBMM’de bazı MHP milletvekilleriyle de gö-rüştükten sonra MHP Genel Merkezi’ne ulaştı. Önce MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman’ı ziyaret eden Turan, daha sonra Genel Başkan Bahçeli tarafından kabul edildi. Genel Merkez’den ziyaret ile ilgili olarak, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, Afyonkarahisar’da düzenlenen 5. Açık Balkan Wushu Kung Fu Şampiyonası’nda 48 kilogramda Altın Madalya kazanan Sıla Zeynep Turan’ı makamında kabul etti.” ifadelerine yer verildi.
BÜYÜKATAMAN BAŞARILAR DİLEDİ TEBRİK ETTİ
MHP Genel Sekreteri, Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, ziyaretin ardından ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Wushu Balkan Şampiyonasında 48 kilogramda şampiyon olan Bursalı sporcumuz Sıla Zeynep Turan ziyaretimize geldi. Bozkurt duruşu ile göğsümüzü kabartan kıymetli evladımızın başarılarının devamını diliyorum.” şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM