LGS ve TYT sınavları yapıldı

LGS ve TYT sınavları yapıldı

Afyonkarahisar genelinde resmi ve özel tüm ortaokulların 8. sınıf öğrencilerine LGS, üniversite sınavlarına hazırlanan liselerin 12. öğrencilerine TYT sınavları yapıldı

 

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Afyonkarahisar genelinde uygulanan Liselere Geçiş Sınavlarına (LGS) ve Temel Yeterlilik Sınavına (TYT) giren öğrencilere başarılar diledi.
Ölçme değerlendirme çalışmalarına nitelik kazandırmak, ülke genelinde ölçme değerlendirme standartlarını sağlamak ve Öğrenci Başarı İzleme Araştırmaları çerçevesinde il genelinde resmi ve özel tüm ortaokulların 8. sınıfları ile üniversite sınavlarına hazırlanan liselerin 12. sınıflarına yönelik sınavlar yapıldı. Bugün saat 9.00 ve 10.30’da 2 oturum şeklinde Liselere Geçiş Sınavının (LGS) 3’cüsü ve 9.00’da tek oturum şeklinde Temel Yeterlilik Sınavının (TYT) 2. uygulamaları yapıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Şube Müdürü Murat Diktaş ile birlikte Sinanpaşa ilçelerini ziyaret ederek, Sinanpaşa Anadolu Lisesi ile 27 Ağustos Sinanpaşa ve Garipçe Ortaokulları’ndaki sınav hazırlıklarını inceleyip sınava giren öğrencilere başarılar diledi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM