“PKK’nın 40 bin şehide sıktığı  kurşunlar için niye sessizler?”

“PKK’nın 40 bin şehide sıktığı kurşunlar için niye sessizler?”

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, AK Parti’den aday adayı olmanın ciddi bir fedakârlık olduğunu söyledi. Uluçay, “İki kurşun için ortalığı velveleye verenler PKK’nın 40 bin şehide sıktığı kurşunlar için niye sessiz?” dedi

 

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili aday adayları ilçe, belde ve köylerdeki çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Kapı kapı gezen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek isteyen aday adaylarına yoğun bir teveccüh gösterildiği belirtildi.
“AK PARTİDEN ADAY ADAYLIĞI
CİDDİ FEDAKÂRLIK”
Hüseyin Ceylan uluçay, AK Parti’nin milletvekilli aday adaylarının sahadaki çalışmalarını sürdürdüklerini, kimilerinin ilçelerde kimilerinin beldelerde seçim bürosu açarken, bazısının da gerek esnaf, gerek sivil toplum kuruluşu ve gerekse vatandaşların ziyaret ettiklerini ifade etti. Uluçay, “AK Partide aday adaylık başvuruları diğer partilere bakıldığında, en büyük rakip olarak görülen ana muhalefet partisinden bile 4 kat fazladır. Bu netice, halkımızın AK Partiye olan teveccühünün açık bir göstergesidir. Aslında bu konu bir teveccüh vesilesi olmakla birlikte, tarafını da belli etme konusudur. Aslında AK Parti’den milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaparak Türkiye ile ilgili vizyonunuzu da belirtmiş oluyorsunuz. Bunun anlamı da şudur; Eğer teşkilatım bana bir görev ve sorumluluk verirse, ben hem teşkilatım adına, hem hükümetim adına, hem ülkem adına kendimi adıyorum. Bu, aynı zamanda ciddi bir fedakârlık demektir.” dedi.
“PKK’NIN 40 BİN ŞEHİDE SIKTIĞI KURŞUNLARA NİYE SESSİZLER?”
Hüseyin Ceylan Uluçay açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Bugün baraj altında kalmış olan birilerinin parti binasına yanlışlıkla isabet eden iki kurşun için TBMM’de şovanist hareketlerle ülkeyi ayağa kaldırması, son çırpınışlarını gösteriyor. Aynı zat, acaba 40 bin şehide isabet eden kurşunları sıkanlarla aynı masada oturmaktan rahatsız olmuyor mu? 40 bin şehide sıkışmış kurşunlar için de HDP’den ve PKK terör örgütünden çekinmeden aynı tepkiyi vermesini bekliyoruz.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM