Jetlerde 2. etap başladı

Jetlerde 2. etap başladı

AFJET Afyonspor’da futbolcular tam kadro halinde 2. etap çalışmalarına dün akşam saatlerinde gerçekleştirilen antrenmanla başladı

 

2022-2023 sezonunun ilk çalışmalarına 13 Temmuz’da yaparak hazırlıklara başlayan AFJET Afyonspor 19 günlük 1. etap kampını tamamlayarak 3 günlük izin yaptı. Futbolcular 3 günlük iznin ardından dün öğleden sonra kulüp tesislerinde toplanarak 2. etap kampının ilk çalışmalarında akşam saatlerinde yeniden sahaya çıktı.
1. etap kamp dönemi sırasında birçok oyuncu ile yolların ayrılması ve yeni oyuncu takviyeleri yapan AFJET Afyonspor 2. etap kampına ise tam kadro ile başladı.
Teknik Direktör Koray Palaz yönetiminde ısınma hareketleri ile başlayan çalışmanın ikinci etabında gruplar halinde pas kalitesini artırmaya ve rakibe baskıyı amaçlayan oyunla devam eden çalışmada tüm oyuncuların istekli halleri göze çarptı.
28 Ağustos’ta başlayacak olan ligin ilk haftasına hazır hale geleceklerini ifade eden Teknik Direktör Koray Palaz, bazı mevkiler için transfer yapabileceklerini, bunun için ise şartların kulübe uygunluğunun öncelikli olduğunu ifade etti. >> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM