Hanife teyzeden  Vali hanım’a teşekkür

Hanife teyzeden Vali hanım’a teşekkür

Sinanpaşa Kadın Kültür Evi emekçi kadınlarından 74 yaşındaki Hanife Çığ, diş tedavisini yaptırma sözü veren ve bu sözü yerine getiren Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’na teşekkür etti

 

Afyonkarahisar’ın yerli ticaret sitesi albikere.com’un kuruluş yıldönümü programında kadınlar adına söz alan Hanife Çığ kendine has Afyon şivesi ile Vali Kübra Güran Yiğitbaşı’na hitap etmiş, Hanife Teyze’nin samimi sözleri büyük alkış almıştı.
Programda Hanife Nine’den, bir türkü söylenmesi istenince “Dişim yok, söyleyemem” cevabını vermişti. Salonda gülüşmelere neden olan Hanife Nine, “Vali Kübra Yiğitbaşı’ndan ne istersin” sorusuna ise “Doğalgaz” yanıtını vermişti. Hanife Nine’nin samimiyeti karşısında kayıtsız kalamayan Vali Kübra Yiğitbaşı, doğalgaz konusunda çaba göstereceklerini belirterek, “AFSÜ rektörümüz sizin dişlerini yaptıracak” sözü vermişti.
Diş tedavisinin tamamlandığını belirten Hanife Çığ şunları söyledi: “Sağ olsun Valimiz Kübra hanım bana verdiği diş tedavimin yapılması sözünü yerine getirdi. Valimizin aracılığıyla yapılan dişlerim sonucu gülebiliyorum. Başta Valimiz olmak üzere; AFSÜ Rektörüne, doktorlarımıza baştan sona emek veren herkese gazeteniz vesilesiyle teşekkür ediyorum. Valimizle tedavim bittikten sonra ikamet ettiğim Sinanpaşa Belediyesi önünde görüştük. Kendisine ona teşekkür etmek amacıyla ziyarette bulunamadığımı söyledim. Teşekkür borçlu olduğumu belirttim. O da bana ‘Hanife teyze senin gelmene gerek yok ben senin ayağına geldim. Bir gül bakalım.’ dedi. Valimizin sayesinde gülücükler attım. Sözün bittiği yer. Valimize bin kere teşekkür ediyorum. Allah yolunu açık etsin. Daha da yüksek yerlere gitmesini canı gönülden dilerim.”
>> Burcu AYDIN’ın Özel Haberi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM