Kumartaşlı, şehit ve gazi çocuklarını ağırladı

Kumartaşlı, şehit ve gazi çocuklarını ağırladı

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, şehit ve gazi çocuklarının ziyaretinin kendilerinin onurlandırdığını belirterek, “Aslında siz misafir değilsiniz. Siz bizsiniz, biz siziz. Asıl evinize hoşgeldiniz” dedi

 

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, “Büyük Taarruz ’un 100’ncü yıldönümünde “Şehitlerimizin ve Gazilerimizin Çocukları Ecdadının İzinde” projesi kapsamında Afyonkarahisar’a gelen şehit ve gazi çocuklarını ağırladı. Ziyarette, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Yümnü’de yer aldı.
Büyük Taarruz’un 100. yılı dolayısıyla Afyonkarahisar Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü öncülüğünde Kütahya, Konya, Burdur, Denizli, Uşak, Eskişehir ve Isparta illerinden gelen gazi ve şehit çocukları anıt ve şehitliklerle Frig Vadisini gezdikten sonra Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi’ni ziyaret ettiler. Şehit ve gazi çocuklarını Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, şehit anne babaları ile gazi ve yakınları karşıladılar. Şehit ve gazi çocuklarını kuruluşun ve kurtuluşun şehri olan Afyonkarahisar’da ağırlamaktan onur ve mutluluk duyduklarını belirten Kumartaşlı, konuklara Afyonkarahisar şehitleri ve gazileri hakkında bilgiler verdi.
Kumartaşlı, şehitlik ve gazilik mertebesinin önemini anlatırken, şehit ve gazi evladı olmanın da büyük gurur olduğunu söyledi. Kumartaşlı, “Aslında siz misafir değilsiniz. Asıl evinize geldiniz. Siz bizsiniz biz siziz.” dedi.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM