Genel Müdür Önder, Ankara’da temaslarda bulundu

Genel Müdür Önder, Ankara’da temaslarda bulundu

MCG Marble Otel Genel Müdürü Ebubekir Önder, Ankara’da bir dizi ziyarette bulundu

MCG Marble Otel Genel Müdürü Ebubekir Önder, başkent Ankara’da Kültür ve Turizm Bakanlığı Genel Müdür Yardımcısı Levent Kırcan, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Günay ve Türkiye-Çin İş Geliştirme ve Destekleme Derneği Genel Başkanı, Afyonkarahisarlı hemşehrimiz İhsan Beşer’i ziyaret etti.
TURİZM ÇALIŞMALARI GÖRÜŞÜLDÜ
MCG Marble Otel Genel Müdürü Önder, ziyaretlerinde Afyonkarahisar’daki mevcut turizm potansiyelinin geliştirilmesi ile özellikle termal ve sağlık turizmi alanında işbirliği içerisinde yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi.
Ankara temaslarını değerlendiren Önder, “Başta Kültür ve Turizm Bakanlığı Genel Müdür Yardımcısı Levent Kırcan olmak üzere Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Günay ve Türkiye-Çin İş Geliştirme ve Destekleme Derneği Genel Başkanı, Afyonkarahisarlı hemşehrimiz İhsan Beşer’i ilimize davet ettim. Turizm alanında duayen isimlerin katılımıyla Afyonkarahisar’ın mevcut turizm patonsiyelinin arttırılması konusunda neler yapılabileceği hakkında geniş çaplı bir toplantı yapılması hakkındaki raporumu ziyaretlerimde gündeme getirdim.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM