Karadeniz: 60 bin kişilik katılımla vatandaş en güzel cevabı verdi

Karadeniz: 60 bin kişilik katılımla vatandaş en güzel cevabı verdi

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Afyonkarahisar programında “Bu son mitinginiz olacak” diyenlere, ileri, geri konuşanlara vatandaşın yaklaşık 60 bin kişilik katılımla en güzel cevabı verdiğini söyledi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, partisinin Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Afyonkarahisar programını gazeteniz Kocatepe’ye değerlendirdi.
“CUMHURBAŞKANIMIZA TEVECCÜH İŞİMİZİ KOLAYLAŞTIRDI”
Ziya Coşkun Karadeniz, Afyonkarahisar tarihinde bildiği ve katıldığı mitinglerin içerisinde en güzelini AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yaptıklarını söyledi. Karadeniz, “Allah razı olsun başta partimizin İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay olmak üzere Milletvekillerimiz İbrahim Yurdunuseven, Ali Özkaya, Veysel Eroğlu, Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ve tüm teşkilat sorumlularımızla birlikte bu işi 10 gün öncesinden çok ciddi bir şekilde çalışmaya başlamıştık. Sağ olsunlar tüm parti üyelerimiz ve teşkilat mensuplarımız özellikle Sayın Cumhurbaşkanımızı karşılamak üzere yapacağımız miting için katılım noktasında çok ciddi gayretler sarf ettiler. Merkezde ki 36 bin üyemizin tamamını sağ olsunlar teşkilat mensubu arkadaşlarımız arayıp, mitingimize davet ettiler. Bunun yanı sıra Milletvekillerimiz, İl Başkanımız sesli aramalarla davette bulundular. Sayın Cumhurbaşkanımıza olan teveccüh işlerimizi de kolaylaştırdı.” dedi.
“VATANDAŞ EN GÜZEL CEVABI VERDİ”
“Afyonkarahisar AK Partimize ve Cumhurbaşkanımıza her dönem en ciddi desteği veren illerimizden bir tanesi diyen Karadeniz şöyle konuştu:
“Cumhurbaşkanımıza olan teveccüh, teşkilatımızın üstün gayreti, genel merkezden gelen yetkililerimizin üstün gayretiyle birleşince ortaya Afyon tarihinde görülmemiş ciddi güzel katılımlı bir miting ortaya çıktı. Cumhurbaşkanımızı geniş bir katılımla karşılamak bizi ziyadesiyle memnun etti ki bu dönemde Merkez İlçe Başkanı olarakta bu işe şahitlik etmem ayrıca bir keyif verdi. O yüzden tüm üyelerimize, teşkilat mensuplarımıza, Afyonkarahisar’daki vatandaşlarımıza, hemşehrilerimize bu vesile ile gösterdikleri teveccüh için çok teşekkür ediyorum. Allah’ın izniyle ileri geri konuşanlara, ‘Bu son mitinginiz olacak.’ diyenlere en güzel cevabı vatandaşımız Zafer Meydanı’nda verdi. Her türlü kesimle oturup kalkıyorum. Özellikle son bir gündür ziyaretler yapıyorum. Herkesin takdirini topladık. Herkes kabul ediyor ki Afyon tarihindeki en güzel miting bu mitingdir. Farklı siyasi görüşlerden arkadaşlarımız ve siyasetle uğraşmayanlarda bu teveccühün farkına varmışlar. Haklı olduğumuzu kendileri de beyan ediyorlar.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM