Köksal: Kabahat seni o koltuğa oturtanların

Köksal: Kabahat seni o koltuğa oturtanların

CHP Milletvekili Av. Burcu Köksal, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Toy’u sert sözlerle eleştirdi. Köksal, “Kendini millet iradesinin üstünde tutamazsın. Ama kabahat senin değil, seni o göreve getirip o koltuğa oturtanların. Ülkeyi parti devlet haline getirmeye çalışıyorlar diye boşuna söylemiyoruz. Seçilmişleri hiçe sayıp AK Parti İl Başkanıyla iş çevirmek işte bunun en bariz örneği” dedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, İl Genel Meclisi’nden Eylül ayı toplantısında meclis üyelerinden habersiz bir ilçeye aktarıldığı iddia edilen 5 milyon TL tartışmasına tepki verdi.
Köksal açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Toy’un, bir ilçeye İGM üyeleri ve Vali’den habersiz 5 milyon lira aktarmış. İGM üyelerinin bu paranın kendilerinden habersiz hangi ilçeye ne için aktarıldığını sorması üzerine de ‘AK Parti İl bilgisi dahilinde cevabını vermiştir. Kendini internet sitelerine ‘Ben tabiki akıllıyım.’ diye yorum yazarak akıllı olduğunu zanneden Murat Toy sen ukalalığın daniskasını yapıyorsun. 50 tane seçilmiş İl Genel Meclisi Üyesini ilin Valisini kenara getirmeye kalkıp arkana bir milletvekilinin gücünü alarak ben yaptım olduyla kafana göre iş yapamazsın. Orada siyasi partilerin il başkanları yok. Orada Afyonkarahisarlılar’ın oyuyla seçilmiş 50 İl Genel Meclis üyesi var. Bunlarda kim oluyor? Bunlar anlamaz, bunlar bilmez ben kafama göre yapar geçerim diye kendini millet iradesinin üstünde tutamazsın. Ama kabahat senin değil, seni o göreve getirip o koltuğa oturtanların. Ülkeyi parti devlet haline getirmeye çalışıyorlar diye boşuna söylemiyoruz. Seçilmişleri hiçe sayıp AK Parti İl Başkanıyla iş çevirmek işte bunun en bariz örneği.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM