“Çok kısa sürede ciddi bir yangının önüne geçildi”

“Çok kısa sürede ciddi bir yangının önüne geçildi”

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Afyonkarahisar-Eskişehir sınırında meydana gelen yangına anında müdahale edildiğini açıkladı. Uluçay, “Alınan tedbirler sonuç verdi milletvekillerimiz ile yaptığımız görüşmelerde helikopterler ve uçaklar kısa sürede müdahale ettiler. Hamd olsun çok kısa sürede ciddi bir yangının önüne geçildi” dedi

 

AK Parti Afyonkarahisar İl başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Afyonkarahisar-Eskişehir sınırında yaşanan orman yangını dolayısıyla olay yerine giderek çalışmaları yerinde izledi.
“HEMEN OLAY YERİNE İNTİKAL ETTİK”
Hüseyin Ceylan Uluçay, yangının ihbar edilmesi ile birlikte AK Partili belediyelerin Belediye Başkanlarına itfaiye ve arazi araçlarının alana gönderilmesi için talimat verip, olay yerinde ekiplerden bilgi aldığını belirtti. Uluçay, yangına müdahale eden itfaiye ve arazi araçlarının ait olduğu belediyelerin Başkanlarına yangın sönmeden gidilmemesi talimatını verdiğini dile getirdi. 17 Eylül 2022 Cumartesi günü Afyonkarahisar- Eskişehir sınırında başlayan orman yangının olduğu bölgeye haberi alır almaz gittiğini belirten Uluçay, “Gece yarısı olay yerinde incelemelerde bulunduk. Yangını duyar duymaz AK Partili Belediye Başkanlarına talimat vererek itfaiye ve arazi araçlarını bölgeye göndermelerini istedim. İtfaiye araçlarının yangına müdahale etmesi ile birlikte Başkanlarımızdan hiçbir aracın yangın sönmeden olay yerine ayrılmamalarını bildirdim. Bölgede yangın söndürme çalışmalarına katılan işçilere yemek dağıtımı için faaliyete başlayan Türk Kızılayı Afyonkarahisar Şubesinin Başkanı Mehmet Yakın’la görüştüm. Kendisine AK Parti olarak her türlü desteği vermeye hazırım.” dedi.
“ALLAH’A ŞÜKÜR CAN KAYBI OLMADI”
Uluçay sözlerini şöyle tamamladı: “Maalesef henüz nedeni belirlenemeyen yangın Pazar günü itibariyle şu anda kontrol altına alınmış durumda. Yangın sahasında soğutma çalışmaları devam ediyor. Allah’a şükürler olsun ki herhangi bir can kaybı olmadı. Yangın yaklaşık 20 hektar alana zarar verdi. Yangın başlar başlamaz yangının olduğu bölgede iş makineleri ile yapılan çalışmalarda etrafı çemberi alınmış ve sadece yangının çıktığı alan kalmıştı. Alınan tedbirler sonuç verdi milletvekilerimiz ile yaptığımız görüşmelerde helikopterler ve uçaklar kısa sürede bölgeye geldi ve müdahale ettiler. Hamd olsun bugün çok kısa sürede ciddi bir yangının önüne geçildi. Gelmiş geçmiş olsun.”

 

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM