Afyon’a Ekim’de  74 uzman hekimin ataması  bekleniyor

Afyon’a Ekim’de 74 uzman hekimin ataması bekleniyor

Afyonkarahisar ve ilçelerine 2022 yılı 3. Dönem İlk Defa ve Yeniden Atama Kurası Münhal kadrolar açıklandı. Bu doğrultuda 18 Ekim 2022 tarihinde toplam 74 uzman hekim ataması yapılması bekleniyor

 

Atamalar; Çocuk Diş Hekimliği, Ortodonti, Periondotoloji, Protetik Diş Tedavisi, Anestezi Uzmanı, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı, Genel Cerrahi, Göz Hastalıkları, Ortopedist, Ürolog, Çocuk Cerrahisi, Çocuk Kardiyolojisi, Çocuk Nefrolojisi, Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı, Deri ve Zührevi Hastalıkları Uzmanı, Endokrinoloji ve Metabolizma Uzmanı, Enfekisyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji, Fiziksel Tıp ve Rehabilitsyon, Gastroentroloji, Göğüs Hastalıkları, Göz Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Kalp ve Damar Cerrahisi, Kardiyoloji, Nöroloji, Radyoloji, Romotoloji, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları, Spor Hekimliği, İç Hastalıkları, Aile Hekimliği branşlarını kapsıyor.
Hekim atamaları; Afyonkarahisar Devlet Hastanesi, Afyonkarahisar Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, İl Sağlık Müdürlüğü, Bolvadin Devlet Hastanesi, Dinar Devlet Hastanesi, Emirdağ Devlet Hastanesi, İscehisar Devlet Hastanesi, Sandıklı Devlet Hastanesi, Sinanpaşa Devlet Hastanesi, Şuhut Devlet Hastanesi şeklinde planlanıyor.
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkan Vekili Av. Ali Özkaya, Ekim ayında yapılacak doktor atamalarıyla ilgili olarak, “18 Ekim’de ataması yapılması beklenen münhal doktor kadrolarının ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Afyonkarahisar’a ve ilçelerimize hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.
AK Parti İnsan Hakları Başkan Yardımcısı Afyonkarahisar Milletvekili İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyesi Hükümlü ve Tutuklu Hakları Komisyonu Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven, 2022 Yılı 3. Dönem İlk Defa ve Yeniden Atama Kurası münhal kadrolarının Afyonkarahisar ve ilçelerine hayırlı olmasını dileyerek, “Doktorlarımızı gizemli şehir Afyon’a davet ediyoruz.” dedi.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM