“Ataköy ve Harbi-İş semtlerine acilen hastane yapılmalı”

“Ataköy ve Harbi-İş semtlerine acilen hastane yapılmalı”

Gelecek Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Niyazi Ertaş, Ataköy ve Harbi-İş semtlerinin hastaneye ihtiyacı olduğunu söyledi

 

Gelecek Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Niyazi Ertaş, gerçekleştirdiği basın toplantısında gündemi değerlendirdi.
İl Yönetim Kurulu Üyelerinin de yer aldığı toplantıda konuşa İl Başkanı Ertaş, Afyonkarahisar’ın gelişmesi adına hazırladığı projeleri anlattı. Ertaş, “Şehrimizde arka arkaya oda seçimleri yapıldı. Baro Başkanı olan Avukat Turgay Şahin’i, ATSO Başkanı olan Hüsnü Serteser’i ve Borsa Başkanı olarak tekrar seçilen Mehmet Mühsürler’i tekrar tebrik ederim. Gelecek Partisi olarak Afyonumuza ve Türkiye’ye hayırlı olsun deriz. Ayrıca siyasete yeşil ışık yakan Başkanlara’ da yaklaşan genel seçimlerde Başarılar dileriz. Ayrıca 10 Ekim Esnafın Bayramı’nı kutlarız. Şehrimize güç veren bu zor günlerde fedakarlık gösteren esnafımızın bu gününü kutlarız.” şeklinde konuştu.
“AFYON’DA SANAYİ VE
TEKNOLOJİ FUARI KURULMALI”
Afyonkarahisar’ın gelişmesi adına önerilerde bulunan Ertaş, “Afyonkarahisar’da Sanayi ve Teknoloji Fuarı kurulmalı. Bedesten yanı Kasaplar Çarşısı, Kadınlar Çarşısı, Çavuşbaş yokuşu düzenlenerek bir an önce Afyonkarahisar’a kazandırmalı. Bilim ve ilim merkezi açılmalı. Yetenekli öğrenciler burada yetiştirilmeli önleri açılmalıdır. Kızılay şişe fabrikası ilimize kurulmalıdır. Ataköy Fevzi Çakmak Ali İhsan Paşa mahallelerinin olduğu bölgeye acilen hastane yapılmalıdır. Mevcut hastane ile mahallelerin arasında 12 km var.” dedi.
“YIKILAN OKULLARIN
YERİNE YENİSİ YAPILACAK MI?”
Ertaş, “Millî Eğittim Bakanı Mahmut Özer ilimizi ziyaret etti. Gelecek Partisi olarak Bakan’ın ilimize gelmesinden memnun olduk. Kamuoyundan öğrendiğimiz kadar milli eğitim bütçesi 735 milyondan 1 milyar 103 milyona çıkarılmasından başka bir şey yok. Gelecek Partisi olarak soruyoruz. Milli Eğitim Bakanı’na ilimizin eğitim alanında en alt sırada olduğu söylendi mi. Bilgisi var ise nasıl bir önlem alacak. ANS yolunda bulunan Recep Tayyip Erdoğan Anadolu Lisesi önüne yapılacak üst geçidin temeli atıldığı halde neden yapılamadı. Bu bütçe ile yıkılan onca okulun yerine yenileri yapılacak mı? Öğle arasında bahçede yemek yiyen çocuklar için bir önlem alınacak mı?” diye konuştu.
“ÇİFTÇİLER AKARYAKIT ZAMMINA TEPKİLİ”
Sürekli gelen akaryakıt zamları sebebiyle çiftçilerin zor zamanlar geçirdiğini ifade eden Gelecek Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Niyazi Ertaş, “Akaryakıta dört günde dört defa zam geldi. Arabası olanlar akaryakıta vergiye tamir ve bakıma yetişemiyor. Ayrıca son günlerde doğalgaz ve elektriğe temel gıda ürünlerine yapılan zamlar özellikle sabit gelirli Afyonkarahisar’lı vatandaşlarıma, sanayi esnafıma, çiftçiye, tarım ve meyve üreticisi halkıma çok zor günler yaşatmaktadır. Özellikle emekli vatandaşlarımız zor günler geçirmektedir. Zamlara tepki gösteren Afyonkarahisarlılar elektrik doğalgaz, AFJET ve akaryakıta yapılan zamlara dur denilmesini geri almasını istiyor.” dedi.
“GASTRONOMİ FESTİVALİNE DAHA İYİ HAZIRLANMALIYIZ”
Başkan Ertaş “Gastronomi Festivali”nin yetersiz olduğunu iddia ederek, “Afyonkarahisar Gastronomide üç şehirden birisi ise dördüncüsü kutlanan Turizm ve Lezzet Festivali’nde taçlanan 4.Uluslararası GastroAfyon bazı aksaklıklar ve eksiklikler olmasına rağmen emeği gecen herkesi tebrik ediyoruz. Dördüncüsü kutlanan Turizm ve Lezzet Festivali’nin beşincisine şimdiden iyi bir hazırlık yapılmalıdır. Gelecek Partisi olarak kutlama yapılan alanı yetersiz ve hijyensiz olarak gördük. Satışa sunulan gıda maddelerin fiyatı oldukça yüksek olması dikkatimizi çekti. Tarih olarak da soğuk ve yağışlı havalara denk geldi. İlçelerde bu festivalde yerini almalıdır.” ifadelerini kullandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM