Afyonkarahisar Belediyesi engelleri kaldırdı

Afyonkarahisar Belediyesi engelleri kaldırdı

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından engelli bireylere 20’si akülü, 42’si tekerlekli olmak üzere toplam 62 adet araç düzenlenen törenle dağıtıldı

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından gelenek haline gelen akülü araç ve tekerlekli sandalye anahtar teslim töreni dün sabah Belediye hizmet binası önünde gerçekleştirildi.
20 AKÜLÜ ARAÇ 42 TEKERLEKLİ SANDALYE TESLİM EDİLDİ
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, 20 adet akülü araç 42 adet tekerlekli sandalyenin anahtarını engelli bireylere düzenlenen programla teslim etti. Belediye tarafından bugüne kadar 665 adet akülü araç, 468 adet tekerlekli sandalye ihtiyaç sahibi vatandaşların hizmetine sunuldu. Üçüncüsü gerçekleştirilen dağıtım programına; Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Belediye Başkan Yardımcıları Süleyman Karakuş, Murat Öner, Benol Kaplan, Barış Dal, Muhtarlık ve Sosyal Hizmetler Müdürü Mustafa Demirhüyük, AFYAŞAD Başkanı Muharrem Günay, Türkiye Sakatlar Derneği Şube Başkanı Faruk Özkara, engelli bireyler ve aileleri katıldı.
ÖZKARA ZEYBEK’E TEŞEKKÜR ETTİ
Dağıtım töreninde konuşan Türkiye Sakatlar Derneği Şube Başkanı Faruk Özkara desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e teşekkür etti. Özkara, “Engellilerimize gösterdiği ilgiden ve sağladığı hizmetlerden dolayı Belediye Başkanımız Mehmet Zeyebk’e teşekkür ediyorum. Başkanımızla el birliği ile engelli kardeşlerimize umut olmaya devam ediyoruz. Engellilerin sorunlarını çözmek için biz varız. Araçlarınızı iyi günlerde kullanmanızı diliyor, hayırlı olsun diyorum.” dedi.
AKÜLÜ ARAÇLARIN BAKIMLARIDA YAPILIYOR
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, engellilerin hayatını kolaylaştıracak, sorunlarını çözecek her alanda başarı sağlamalarının önünü açacak tüm çalışmalarda yer aldıklarını söyledi. Zeybek şöyle konuştu: “İşin açıkçası aslında program düzenlemeden araçları teslim etmek istiyordum. Engelli kardeşlerimize desteklerimiz devam edecek. Engelli kardeşlerimizi hiçbir zaman kendimizden farklı görmedik, görmüyoruz. Bizler de bir gün engelli bir birey olabiliriz. Ne olabileceğinin garantisi yok. Cenab-ı Hakk’ın takdiri. Engelli kardeşlerimizi topluma kazandırmak, evde kapalı kalmadan sosyal hayata karışabilsin diye bu dağıtımları yapıyoruz. Bir nebzede olsa sizlerin derdine derman olabildiysek ne mutlu bizlere. Ayrıca teslimini yaptığımız araçların akülerinin de belirli periyotlarla bakımlarını yaptırıyoruz. Bu konuda bize yardımcı olan ustamıza da teşekkür ediyorum. Sizler varsanız biz varız. Sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz. Allah hayırlı mübarek etsin.”
AKÜLÜ ARAÇLARIN ANAHTARLARI TESLİM EDİLDİ
Konuşmalar ardından Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve Başkan Yardımcıları engelli bireylere akülü araçlar ve tekerlekli sandalyelerin anahtarlarını teslim etti. Vatandaşlarla yakından ilgilenen Zeybek Başkan talepleri de aldı, tek tek hatıra fotoğrafları çektirdi. Engelli vatandaşlarımızda duyarlılığından ötürü Başkanımıza teşekkürlerini iletti. Program aile fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM