Alkışlar Afyon’un ilk Olimpiyat Şampiyonu’na

Alkışlar Afyon’un ilk Olimpiyat Şampiyonu’na

İspanya’daki Olimpiyatlarda Dünya Şampiyonu olan milli güreşçimiz Fatih Bozkurt’a bir çok hediye takdim edildi. Bozkurt “Afyon’un ilk olimpiyat şampiyonu” ünvanını da kazandı

 

İspanya’da düzenlenen 23 Yaş Altı Dünya Güreş Şampiyonası’nda 130 kilogram Dünya Şampiyonu olan Fatih Bozkurt’u, Vali Yardımcısı ve Yeşilayspor Kulübü Başkanı Nurullah Kaya, Yeşilay Derneği’ne davet etti. Yeşilay binasında gerçekleşen etkinlikte iş insanları tarafından Dünya Şampiyonu Bozkurt’a çeşitli hediyeler takdim edildi. Gürses Otomotiv, Afyon Ecza Deposu, Kolaylı A.Ş., Ticaret Borsası, Oruçoğlu Yağ, Bulut Solar Enerji, Ulupınar Nakliyat, Mustafa Altın, Temmer, Karaca İnşaat, Overdo Tekstil ve Fuar Hastanesi firmaları Bozkurt’u başarısından dolayı kutlayarak ödüller takdim etti.
Törende konuşan Vali Yardımcısı ve Yeşilayspor Başkanı Nurullah Kaya, “İhsaniyemizin Bozhüyük Köyü’nden Dünya’ya meydan okuyan, milli gururumuz olan Fatih Bozkurt kardeşimiz de daha önce bir çok unvanı ile ağırlamıştık ama Dünya Şampiyonu unvanı ile ağırlamak da ayrıca bizlere gurur ve onur veriyor. Bu konuda ben destek sağlayan tüm sponsorlarımıza, arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Afyonkarahisar Valiliğimiz olarak başarılı sporcularımızın Belediyemizle kurum ve kuruluşlarımızla, Özel İdaremizle, STK’larımızla her daim yanlarında olduğumuzu da belirtmek isterim.” dedi.
“ZOR OLDU AMA ÇOK MUTLUYUM”
Vali Yardımcısı Kaya’ya böyle bir program hazırladıkları için teşekkür eden Dünya Şampiyonu Bozkurt, “Bu madalya hem benim için, hem Afyon için, hem de Türkiye için çok önemli bir madalyaydı. Zor oldu biraz ama bu madalyayı getirdiğim için çok mutluyum.” ifadelerine yer verdi.
Sporcuların hayatlarının kimsenin hayatında olmadığı kadar zorlu olduğunu dile getiren SBF Dekanı Prof. Dr. Yücel Ocak, Fatih Bozkurt’u tebrik etti.
Daha sonra firma yetkilileri ve temsilcileri tarafından Fatih Bozkurt’a tek tek hediyeleri takdim edildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM