Ata’nın 84. vefat yıldönümüne  özel yarışma

Ata’nın 84. vefat yıldönümüne özel yarışma

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 84. yıl dönümü nedeniyle ilkokullar arası resim, ortaokullar arası şiir ve liseler arası mektup yazma yarışmaları düzenlenecek

 

Resim, şiir ve mektup yarışmaları için “Büyük Taarruzun 100. Yılında Atatürk” konusu olarak belirlendi. Resim alanında ilkokul 1-2-3-4’ncü sınıflar, şiir alanında ortaokul 5-6-7-8’nci sınıflar, mektup yazma alanında ise lise 9-10-11-12’nci sınıf öğrencileri yarışacak. Yarışmalara Afyonkarahisar merkez ve merkeze bağlı resmi, özel ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri katılacak.
ÖDÜLLER 10 KASIM ANMA TÖRENİNDE VERİLECEK
Yarışmaya katılacak eserlerin ilk değerlendirmesi okullarda yapılacak. Kendi okullarında birinci seçilen eserler, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ortaöğretim Hizmetleri Şubesine DYS üzerinden ya da elden ulaştırılacak. Daha sonra İl Eser İnceleme Komisyonu tarafından değerlendirilen eserlerden ilk üçe girenlerin sonuçları 4 Kasım 2022 Cuma günü duyurulacak. Okullarda; Yarışma takvimine uygun olarak gerekli duyuru ve rehberlik yapılacak. Başvurulan eserler, okullarda oluşturulacak bir komisyon tarafından değerlendirilecek. Birinci olan eserler, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ortaöğretim Hizmetleri Şubesine teslim edilecek. İl Milli Eğitim Müdürlüğünce; Yarışma takvimi doğrultusunda Afyonkarahisar merkez ve merkeze bağlı okullara duyuru yapılacak. Okullardan birinci olarak gelen eserler, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Eser İnceleme Komisyonu tarafından değerlendirilecek. Yapılan değerlendirme sonucunda dereceye giren eser sahipleri, 10 Kasım 2022 tarihinde Kamil Miras Anadolu Lisesi Şehit Kerim Üye Konferans Salonu’nda düzenlenecek anma töreninde düllendirilecek.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM