“AKÜDO” Markası,  AKÜ adına tescillendi

“AKÜDO” Markası, AKÜ adına tescillendi

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Gıda Uyguma ve Araştırma Merkezinde üretilen ve AKÜDO adıyla satışa sunulan dondurmalar Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından AKÜDO adıyla Afyon Kocatepe Üniversitesi adına tescillendi

 

Konuyla ilgili bir açıklama yapan AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Gıda Kontrol Uygulama ve Araştırma Merkezi AR-GE biriminde üretilen dondurmaların katkısız ve doğal olduğunu hatırlatarak “AKÜDO dondurmalarının üretimine ilk olarak 2019 yılında İl Tarım ve Orman Müdürlüğü izniyle başlandı. Dondurmalarımızın üniversitemiz adına marka tescilini de gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Dondurmalarımızı üniversitemiz imkanlarıyla, hijyen kurallarına uyarak üretiyoruz. Bir gastronomi şehri olan Afyonkarahisar’a manda sütü ile üretilen bu lezzetleri kazandırdığımız için mutluyuzb” dedi.
Sade, kakaolu, karamelli, ballı bademli, incirli, muzlu, damla sakızlı, tahin pekmezli ve bal kabaklı gibi çeşitleri mevcut olan AKÜDO markalı dondurmalar, Rektörlük Binası karşısında yer alan büfeden 11.00-17.00 saatleri arasında temin edilebiliyor.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM