ATSO’dan AFSİAD’a iade-i ziyaret

ATSO’dan AFSİAD’a iade-i ziyaret

ATSO Başkanı Hüsnü Serteser ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Afyonkarahisar Sanayicileri ve İş Adamları Derneği’ne iade-i ziyarette bulundular

 

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yücel Albay, Meclis Başkan Yardımcıları Osman Erdem ve Şükrü Bızıkçı, Meclis Katip Üyesi Ceylan Elçi, Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Mühsürler, Kerem Güzel, Ömer Altınay ve Ömer Özpınar, Afyonkarahisar Sanayicileri ve İş Adamları Derneği’ne iade-i ziyarette bulundu. ATSO heyetini AFSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Sayın, Yönetim Kurulu Üyeleri Nail Demirel, Tufan İplikçioğlu, Kamil Ayvalı, Abdurrahman Alp ve Tamer Dişbudak tarafından ağırlandı.
“AFYON’A HİZMET ETMEYE DEVAM”
Ziyaret hakkında değerlendirmede bulunan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, “ATSO seçimlerinde tüm üyelerimiz ciddi bir oy kullandılar. Gayet demokratik bir seçim oldu. Neticesinde Meclisimiz 4. dönemde şahsımı tekrar Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçmiş oldu. Diğer Yönetim Kurulu Üyelerimiz’le ve değerli Meclis Divanı ile biz de size ziyaret yapalım dedik. Bizi ziyaret etmiştiniz çok mutlu olduk. Bundan önceki dönemlerde olduğu gibi Afyonkarahisar Sanayicileri ve İş Adamları Derneğimiz ile birlikte en yakın ilişkiler içerisinde Afyonkarahisar’ımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. 1991 senesinde kurduğumuzda burası en az Ticaret ve Sanayi Odası kadar değer verdiğim bir dernek. Bu vesileyle buradaki tüm üyelere sizin nezdinizde teşekkür etmek istiyorum.” dedi.
“AFYON’A KATKILARINIZDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM”
AFSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Sayın da ziyaret dolayısıyla teşekkür ederek “Bizler de çok mutlu olduk. En büyük mutluluk da tabii ki dün buradaydınız Ticaret Odası Başkanımız olarak, yine buradasınız. Hem AFSİAD kurucu başkanları nezdinde, hem de bizlere verdiğiniz desteklerden dolayı, iş dünyasına ve Afyon’a katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Şahsınızın Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Meclis Başkanımız’ın yeni görevi hayırlı uğurlu olsun. Dün hep beraberdik, büyük şeyler başardık. Bugün de beraberiz ve büyük şeyler başaracağız. Ticaret Odası ve Oda Başkanları nezdindeki verdiğiniz desteklerle alakalı çok çok teşekkür ederiz. Ziyaretiniz bizleri de memnun etti. Gelecekte yapacağımız projelerle beraber hem iş dünyasına hem de Afyonkarahisar’a katkı sağlayacağına eminiz. Çok çok teşekkür ederiz. Çok sağolun.” ifadelerini kullandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM