Polis adaylarına  ücretsiz POMEM kursu

Polis adaylarına ücretsiz POMEM kursu

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) sınavına katılacak adaylar için ücretsiz hazırlık kursu açıldı

 

Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, “Birçok gencin hayal ettiği mesleğe kavuşmasını sağlamak için Afyonkarahisar Belediyesi tarafından ücretsiz kurs imkânı sunuldu. Katılımcılar her bölüme özel olarak hazırlanmış parkurlarla programlı ve profesyonel bir çalışma ortamında sınavlara hazırlanıyor. Belediyemiz, polis olma hayali kuran gençlerin hedeflerine ulaşmasına yardımcı olmak için ücretsiz POMEM sınavı hazırlık kursu açtı. Başkanımız Mehmet Zeybek’in ‘Spor Kenti Afyonkarahisar’ vizyonuna uygun olarak gençlere ücretsiz spor eğitimi kursları verilmeye devam ediyor. Belediyemizin geleceğin polis adayları için hayata geçirdiği ücretsiz ‘Fiziki Yeterlilik Sınavı Hazırlık Kursu’ gençleri hayallerine bir adım daha yaklaştıracak. Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde planlanan hazırlık kurslarında, alanında uzman ve tecrübeli eğitmenler, gençleri POMEM için özel yetenek sınavlarına hazırlıyor.” denildi.
BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR
Açıklamada, ücretsiz kurs kayıtları için başvuru sürecinin devam ettiği belirtilerek, başvurular için; Kimlik Fotokopisi, Sağlık Raporu ve KPSS Sonuç Belgesi alındığı, kurslara katılmak istiyenlerin 444 03 83 nolu çağrı merkezinden detaylı bilgi alabilecekleri kaydedildi.
Sınavda uygulanacak parkur sistemine şimdiden antrenmanlarla ve yapılan çalışmalarla hazırlanan gençler ise Başkan Mehmet Zeybek’e ve Afyonkarahisar Belediyesi’ne teşekkür ederek, memnuniyetlerini dile getirdiler. Ücretsiz kurslar ile gençlerin hayallerine ulaşmalarına katkı sunmaya devam edeceklerini söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Zeybek kursa katılan gençlere başarılar diledi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM