İstanbul AFSİAD üyeleri yatırımları görüştü

İstanbul AFSİAD üyeleri yatırımları görüştü

İstanbul AFSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri Afyonkarahisar’da iş dünyası ve siyasilerle şehre yapılması düşünülen yatırımlar üzerine istişare ettiler

 

Afyonkarahisar temaslarında İstanbul AFSİAD Başkanı Hüseyin Çelik, Kurucu ve Onursal Başkan Mustafa Mühsürler, Genel Sekreter İlyas Seçen, Başkan Yardımcısı Z. Nurdoğan Yüzbaşıoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri H. İbrahim Perçinkaya, Dr. A. Hakan Kule hazır bulundular.
İlk olarak ATSO Başkanlığına yeniden seçilen Hüsnü Serteser’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan İstanbul AFSİAD Başkan Hüseyin Çelik, Serteser’le birlikte şehrin üretim ve istihdamına katkıda bulunmak için güzel projelere imza atacaklarına inandıklarını dile getirdi. Ziyaretleri için İstanbul AFSİAD yönetimine teşekkür eden Serteser, birlikte hareket ederek dayanışma içerisinde olduklarını, yatırımlar hususunda da icraata yönelik gerekli çalışmaları birlikte yapabileceklerini sözlerine ekledi.
İstanbul AFSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri ikinci ziyaretlerini İl Genel Meclisi Başkanı Av. Burhanettin Çoban’a yaptılar. İstanbul AFSİAD Başkan Hüseyin Çelik, İl Özel İdaresinin karar organı İl Genel Meclisi ile şehre yapılacak yatırımlar ve projelerle ilgili istişare ve görüş alışverişinde bulunmak istediklerini, dernek olarak şehrin üretim ve istihdamına katkı sunmaya hazır olduklarını ifade etti. Burhanettin Çoban, iş insanlarından oluşan heyete ziyaretleri için teşekkür etti. Çoban, “Şehrimizin kalkınmasına yönelik faydalı projelerde işbirliği içinde olacağız.” dedi.
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’i makamında ziyaret eden iş insanları Zeybek’e desteği nedeniyle teşekkür ettiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zeybek, Afyonkarahisar Belediyesi olarak pekçok projeye imza attıklarını İstanbul AFSİAD Başkanı Hüseyin çelik ve yönetim kurulu üyelerinin İstanbul’da Afyonkarahisar’ı en güzel şekilde temsil ettiklerini ifade etti. İş insanları son ziyaretlerini Susuz Belediye Başkanı Mehmet Selek’e yaparak, Afyonkarahisar’a yapılması planlanan yatırımlarla ilgili bilgi verdiler. Son olarak AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven’le biraraya gelen heyet şehre yapılması düşünülen yatırımlar üzerine istişare ettiler.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM