3 ilçenin eğitim durumu değerlendirdi

3 ilçenin eğitim durumu değerlendirdi

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Çay, Bolvadin ve Sultandağı İlçe Milli Eğitim Müdürleriyle “Eğitim Öğretimin Değerlendirilmesi” toplantısı yaptı

 

Çay, Bolvadin ve Sultandağı İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve Şube Müdürleriyle bir araya gelen Miraç Sünnetci, ilçelerde yürütülen eğitim öğretim faaliyetleri ile ilgili bilgi aldı. Toplantıda; İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Mevlüt Çanır ve Fatih Akçil, Bolvadin İlçe Milli Eğitim Müdürü Derviş Özçal, Çay İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Akif Türk, Sultandağı İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Kılınç hazır bulundular.
Eğitim Öğretimin Değerlendirilmesi toplantısına İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci başkanlık etti. Toplantıda sırasıyla Bolvadin İlçe Milli Eğitim Müdürü Derviş Özçal, Çay İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Akif Türk, Sultandağı İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Kılınç birer konuşma yaptılar. Toplantıda ilgili ilçelerin tüm kademelerdeki okul müdürleri de yer aldı. Miraç Sünnetci, ilçelerde yapılan ve yapılacak olan faaliyetleri değerlendirdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM