“Çay’da su tarifesine yüzde  300 zam teklifi endişelendirdi”

“Çay’da su tarifesine yüzde 300 zam teklifi endişelendirdi”

DEVA Partisi İl Başkanı Kadir Daylık, Çay Belediye Meclisi’nde su tarifesine yüzde yüz ile yüzde 300 oranında zam yapılması teklifinin Ocak ayında görüşüleceğini bildirdi. Daylık, zam oranının endişeye neden olduğunu belirtti

 

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Daylık, Çay İlçesi’nde suya yüzde yüz ile yüzde 300 arasında zam yapılması teklifinin CHP’li ve MHP’li Belediye Meclis üyelerinin ret oylarıyla ertelendiğini bildirdi. Daylık, teklifin Ocak toplantısında yeniden oylanacağını açıkladı.
DEVA Partisi İl Başkanı Kadir Daylık, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Çay’lı hemşerilerimizin haklı taleplerini duymazdan gelemeyiz. Belediye meclisinde yapılan teklifin ocak ayında tekrar görüşülecek olması bu sebeple DEVA Partisi olarak belediyenin bu durumu tekrar değerlendirmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bilindiği gibi su en temel ihtiyaç ve birçok ürününde hammaddesidir. Bugün mevcut krizde halkın en temel ihtiyaçlarına dahi yapılan bu fahiş zamlarla insanlarımız baş edemez hale geldi. Krizin mevcut sebebi olan iktidarın krizi bahane ederek sürekli en temel yaşam maddelerine zam yapması hemşerilerimizi çok zor durumda bırakmaktadır.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM