Olcay’dan Şahan özür diledi

Olcay’dan Şahan özür diledi

Hes İlaç Afyonspor’un Somaspor’u konuk ettiği maçta seyircilere kendisine tepki gösteren seyircilere sahadan çıkmak isteyerek tepki gösteren Olcay Şahan, açıklama yaptı. Maçtaki adrenalin ile anlık olarak tepki verdiğini dile getiren Şahan, “Tepkiden dolayı tüm Afyonspor taraftarından özür diliyorum” dedi

 

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Hes İlaç Afyonspor ligin ilk yarısının son maçında Somaspor’u konuk etti. Maçta 2 gol yiyerek 2-0 mağlup olan Afyonspor ilk yarıyı kapattı. Maçta seyirciler ve taraftarlar Olcay Şahan’ın topla buluştuğu sırada yuhlaması üzerine Olcay’da kaptanlık pazı bandını Alper Tursun’a vererek sahadan çıkmak istedi. Takım arkadaşları ve Teknik heyetin uyarısı üzerine sahaya geri dönen Olcay oyuna devam etti.
“HİÇ BİR MADDİ MENFAAT GÜTMEDİĞİMİ BELİRTMEK İSTERİM”
Olay sonrasında açıklama yapan Şahan, verdiği tepkiden dolayı özür diledi. Profesyonel yaşantısı boyunca sahadaki hırsı ve mücadelesinden hiç bir zaman ödün vermediğini dile getiren Şahan, “Hangi takımın armasını sırtımdaysa terimin son damlasına kadar, skor ne olursa olsun savaşmayı bırakmadım. Bunları söylerken Türkiye’nin en büyük kulüplerinden olan Beşiktaş ve Trabzonspor camialarının kaptanlığını yaptığımı ve her zaman savaşçı kimliğimle tanındığımı kimse unutmamalı. Afyonspor’a gelmemdeki en büyük amaç burada geleceğe yönelik olan proje olmuştur. Hiç bir maddi menfaat gütmediğimi belirtmek isterim.” dedi.
“BU BÜTÇE İLE KAZANDIĞIMIZ 28 PUANI HERKESİN ANLAMASINI İSTİYORUM”
Takımın bütçesi ve elde ettiği başarıya destek beklediklerini ifade eden Şahan, “Maçtaki adrenalinle anlık olarak verdiğim tepkiden dolayı tüm Afyonspor taraftarından özür diliyorum. Bu takımın ve bu şehrin kaptanı olduğum için gurur duyuyorum ve gururla taşımaya devam edeceğim. Ayrıca bu takımın bütçesi ile bu ligde kazandığımız 28 puanın ne kadar değerli olduğunu ve sadece kulübün desteğe ihtiyacı olduğunu herkesin anlamasını istiyorum.” ifadelerine yer verdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM