TDP 2’nci yıldönümü kutlandı

TDP 2’nci yıldönümü kutlandı

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Uysal, partisinin kuruluşunun ikinci yıldönümünü başkentte düzenlenen programla kutlandıklarını söyledi

 

Ankara’da düzenlenen programda TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, İl Başkanları ve parti mensupları ile bir araya geldi. Genel merkezde gerçekleşen programın ardınan TDP’liler Anıtkabir’i ziyaret etti.
“PARTİMİZ BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR”
TDP Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Uysal, partisinin Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’e Afyonkarahisar çalışmaları hakkında bilgi verdi. Uysal yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Türkiye Değişim Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı olarak Sayın Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül’ün daveti üzerine partimizin 2. kuruluş yıldönümünü kutlamak üzere Ankara’ya geldik. Çok mutlu, gururlu ve sevinçliyiz. Partimiz artık 2 yaşında ve günden güne büyümeye devam ediyor. Bugün burada kuruluş yıldönümümüzü büyük bir coşku ile kutlamış bulunuyoruz. Daveti ile bizleri onurlandıran Genel Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Partimiz onun önderliğinde büyümeye devam edecek ve istediği hedeflere ulaşacak. Buna inancımız tamdır. Büyük bir katılımın olduğu bugünde yine değişimin başlangıcını tüm Türkiye görmüş oldu.”
“SARIGÜL BAŞBAKAN OLUNCAYA KADAR ÇALIŞACAĞIZ”
“Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ü Başbakan yapana kadar durmadan çalışacağız.” diyen Uysal sözlerini şöyle tamamladı: “Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül’ün milletvekilliği döneminde ve belediye başkanlığında tertemiz bembeyaz sayfası ile devam edip, yıllar öncesi Türkiye’de değişim hareketi başlatıp, 20 Aralık 2020 tarihinde partileştirip bizlere bu görevi vererek bizleri onurlandırdı. Genel Başkanımız ve genel merkezimize tekrar teşekkür ederim. Bizlerde inşallah Genel Başkanımızı, Başbakan yapana kadar durmadan çalışmaya devam edeceğiz.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM