“SP kararlılıkla iktidara yürüyor”

“SP kararlılıkla iktidara yürüyor”

SP Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Sunar, SP’nin tüm teşkilatlarıyla yaklaşan seçim öncesi sahada olduğunu, SP olarak kararlılıkla iktidara yürüdüklerini belirtti

 

Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Tanıtım, Medya ve İletişim Başkanı Yusuf Sunar, dün sabah Afyonkarahisar’a gelerek partide basın toplantısı düzenledi. Toplantıda SP İl Başkanı Beytullah Karataş ve partililerde hazır bulundular.
“MİLLİ GÖRÜŞ ANLAYIŞI
ÖNCE AHLAK VE MANEVİYAT”
SP’nin siyaset anlayışının “dürüst siyaset” temelinde ahlaki bir gereksinim olarak sürdürüldüğünü belirten Yusuf Sunar, “Türkiye’nin ve insanımızın bir gerçek gündemleri var, bir de bu gerçek gündemler konuşulmasın diye algı mühendislikleriyle masa başında üretilen suni gündemleri var. Biz SP olarak ülkemizin ve insanımızın gerçek gündemlerine odaklanıyoruz. İktidarın gündemine kapılarak, insanımızın gerçek gündemlerinin konuşulmasının önüne geçilmesine fırsat vermemekte kararlıyız. Ekonominin hali ortada, adalet konusundaki sıkıntılarımız hepimizin malumu, zira mağdurlar ordusunun feryadı, milyonların hak ve hukuk talebi arş-ı Âla’ya ulaştı, eğitim deseniz ayrı bir keşmekeş, sağlık deseniz hakeza yine öyle… Dış politika, tarım, sanayi; her alanda büyük problemlerle karşı karşıyayız. Ve en önemlisi ahlaki ve manevi tahribat. ‘Önce Ahlak ve Maneviyat’ diyerek yola çıkmış Milli Görüş Hareketinin temsilcileri olarak bizlerin ahlak anlayışı, birkaç konuya indirgenecek bir anlayış değildir, hayatın tümünü kapsayan bir anlayış, bir yaşam tarzıdır.
Nasıl ki, toplumuzun temel direği aile kurumunu korumak, ahlakımızın ve inancımızın gereği ise; alın terinin hakkını vermek de yine ahlakımızın ve inancımızın gereğidir.’Dürüst siyaset’ yapmak, ahlakımızın gereğidir. Her daim adaleti ayakta tutmak, inancımızın bize emrettiğidir. Kimden gelirse gelsin zulme karşı çıkmak, kim olursa olsun mazlumun yanında durmak, düsturumuzdur. İnsanımızı topraksız, toprağı da insansız bırakan bugünkü düzene karşı olmak sorumluluğumuzun gereğidir. Oy hesabı uğruna, dini ve manevi değerlerimizin istismar ediliyor olmasına ise en yüksek sesle karşı çıkışımız işte ahlaki, vicdani ve insani sorumluluklarımızı yerine getirmek içindir.” dedi.
“SP OLARAK SAHADA DAHA ETKİN OLACAĞIZ”
Sunar sözlerini şöyle tamamladı: “Erdoğan ve hükümetlerinin icraatlarının sonucu özetle; Türkiye’nin ekonomisi çökük, sosyolojisi yıkık, psikolojisi bozuk, diplomasisi bitik hale getirildi. Cumhur İttifakı Hükümeti; enflasyonun artmasının dış güçlerin, düşmesinin Hükümetin eseri olduğu aldatmacasına kanacağımızı umuyor. Erdoğan; hayat pahalılığına fahiş fiyat uygulayan marketlerin neden olduğuna, fiyatların normale dönerse bunun Hükümetin mücadelesiyle sağlandığına ikna olmamızı bekliyor. Memleketin hali ortada. Şurada seçimlere sadece 4-5 ay kaldı. Bu 4-5 ayı en verimli şekilde değerlendireceğiz. Şifanın, ilacın, mesajlarımızın ecza deposunda durmasının hastaya bir faydası yoktur. Sahaya ineceğiz. Halka dokunacağız. Her kesimle irtibata geçeceğiz. Sosyal medyada etkindik. Şimdi sahada da etkin olacağız. Afyonkarahisar’da Sahaya inmek için çalışmanın startını veriyoruz.. Her mahallede saadet olacak. Güleceğiz. Güldüreceğiz. Dinleyeceğiz. Sevdireceğiz. Müjdeleyeceğiz. Umut aşılayacağız. Seçimlere kadar dur durak bilmeden selamı yayacağız. Ve inşallah seçim geldiği gün de saadet partimizin iktidar olmasının sevincini hep birlikte yaşayacağız.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM