AFSÜ’de motivasyon eğitimi verildi

AFSÜ’de motivasyon eğitimi verildi

AKÜ Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Hatipoğlu, AFSÜ’de “Sağlıkta, İletişim Farkındalık ve Motivasyon” başlıklı eğitim verdi

 

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi (SUAM) tarafından Tıp Fakültesi Mavi Salon’da, “Sağlıkta, İletişim Farkındalık ve Motivasyon” eğitimi düzenlendi. Eğitim programında; AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Serhat Korkmaz, AFSÜ Genel Sekreteri Z. Kutay Erşen, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Necip Becit, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Sarıkürkcü, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tolga Ertekin, Şuhut Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Prof. Dr. Sevim Feyza Erdoğmuş, Bolvadin Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Doç. Dr. Emre Atay, Başhekim Yardımcıları Doç. Dr. İbrahim Eker, Doç. Dr. Serkan Gökaslan, Doç. Dr. Aydın Balcı, Dr. Öğretim Üyesi Hayri Demirbaş, SUAM Başmüdürü Hatip Aydın, SUAM Başhemşiresi Muharrem Berk ile idari ve akademik personel hazır bulundular.
AKÜ Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Hatipoğlu, hayatın her alanında iletişimin önemini deneyimleri ışığında anlattı. İş hayatında sağlıklı ve güçlü bir iletişimin nasıl olması gerektiği hakkında görüşlerini aktaran Hatipoğlu, doğru ve etkili iletişimin en gerekli olduğu alanın sağlık olduğunu belirterek empati, zorlu durumlarla başa çıkma, hasta psikolojisi ve davranışları gibi konu başlıklarına değindi. Hatipoğlu, özverili çalışmaları ve topluma katkıları dolayısıyla sağlık çalışanlarımıza teşekkür ederek sözlerini tamamladı.
Eğitim programı AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurallah Okumuş ve SUAM Başhekimi Doç. Dr. Tuncer, Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Hatipoğlu‘na plaket ve çiçek vermesiyle tamamlandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM