“14 Mayıs’ta Türkiye rotasını tekrar demokrasiye çevirecek”

“14 Mayıs’ta Türkiye rotasını tekrar demokrasiye çevirecek”

DP İl Başkanı Hikmet Bülbül, “14 Mayıs’ta yapılacak seçimler Türkiye rotasını tekrar demokrasiye çevirecektir. İstibdata karşı yine demokrasi kazanacaktır” dedi

 

Demokrat Parti (DP) Afyonkarahisar İl Başkanı Hikmet Bülbül, Büyük Türk Milletinin hayat ve tarihinde ebedileşen zafer günleri olduğunu, bu büyük zafer günlerinden, ebedileşen günlerden birisinin de 1950 yılının 14 Mayıs tarihi olduğunu vurguladı.
Hikmet Bülbül, 14 Mayıs 1950 tarihinin Türk Milletine hayatın, saadet, huzur ve emniyet temin edecek demokrasi inkılâbının zafere ulaşması günü olduğunu belirtti. Bülbül, “Böyle bir günün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından seçim tarihi olarak ifade edilmeye başlanmasından dolayı ayrıca memnunuz. 14 Mayıs demokrasi inkilabından bu yana emeklerle oluşturulan demokrasi kazanımları mevcut idareciler tarafından 20 yıl içerisinde heba ve heder edilmiştir. Demokrasiden vazgeçilerek tek adam düzenine dönülmüştür. Miletin iradesinin yansıdığı Türkiye Büyük Millet Meclisinin etksi azaltılmış ve önemli yetkileri elinden alınmıştır. Adalet ve hukuk sistemi siyasallaşmış ve siyasi yapıdan emir alır hale gelmiştir. Sırf bir kişi istedi diye ekonomide bilinmez ve anlaşılmaz modeller uygulanmaya başlanmıştır. Eğer seçimler 14 Mayıs tarihinde olursa bu tarih yeniden demokrasiye dönüşün günü olacaktır. Türkiye rotasını tekrar demokrasiye çevirecektir. İstibdata karşı yine demokrasi kazanacaktır. Genel Başkanımızın Gültekin Uysal’ın söylediği gibi 14 Mayısta yeniden yerli ve milli şefe karşı milletin galibiyeti olacaktır.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM