“Memleket için daha çok çalışmak zorundayız”

“Memleket için daha çok çalışmak zorundayız”

DEVA Partisi Üyesi Av. Celal Mümtaz Akıncı, DEVA Partisi olarak daha çok çalışıp memleket için ellerinden geleni yapmak zorunda olduklarını belirtti

 

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Daylık ve teşkilat mensupları Anayasa Mahkemesi Eski Üyesi Av. Celal Mümtaz Akıncı’nın da katılımıyla 21 Ocak Cumartesi günü Fuar alanında kurulan Pazar yerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
“DAHA ÇOK ÇALIŞIP ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”
Pazarcı esnafı ile sohbet eden Av. Celal Mümtaz Akıncı ziyaret sonrası açıklama yaptı. Akıncı şöyle konuştu: “Pazaryerinde esnafımız şikayetçi, hemşerilerimiz şikayetçi bu durum karşısında bizlerin daha çok çalışarak memleketimiz için elimizden gelen tüm gayret ve çalışmayı mutlaka göstermeliyiz.”
“VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM SIKINTISI”
DEVA Partisi İl Başaknı Kadir Daylık, ekonomik sıkıntının pazaryerinde derinden hissedildiğini belirtti. Daylık, “Fuar Pazarını dolaştık. Ekonomik bir sıkıntının yaşandığı ortada. Hükümetin ekonomik gerçeklerin dışında farklı bir algı yaratma çabasında olduğunu üzülerek gözlemledik. Ülkenin gerçek gündeminin ekonomi olduğunu vatandaşımız biliyor. DEVA Partisine olan teveccühün ne kadar olumlu olduğunu sahada gözlemleyebiliyoruz. Gerçek gündemi değiştirmek için ekonomik sıkıntıları vatandaşa unutturmak için DEVA Partisi üzerinden siyaset yaparak DEVA Partisini ve Genel Başkanımız Ali Babacan’ın bazı yayın kuruluşlarınca karalama kampanyaları içinde olduklarını da yakından takip ediyoruz. Biliyoruz ki yarım yamalak duyumlarla partimize saldırılmasının sebebi Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan ve DEVA Partisi’ne duyulan ilginin günden güne artmasıdır. DEVA Partisini kurulurken vatandaşlarımıza, Türkiye’yi özgür ve zengin bir ülke yapacağımıza söz vermiştik. Tüm vatandaşlarımızı kucaklayan, hukukun üstünlüğüne dayanan, gençlerin geleceğe ümitle bakabildiği bir ülkeyi hep birlikte inşa edeceğiz, demiştik.” dedi.
“ADİL OLMAYAN REKABET ORTAMI İÇİN ÇALIŞIYORLAR”
“Aylarca çalışıp tam 22 eylem planımızı açıkladık. Bugüne kadar hiçbir partinin yapmadığı kadar ayrıntılı çalışmalarla ülkemizin sorunlarını nasıl çözeceğimizi planladık.” diyen Daylık şu ifadeleri kullandı: “Tarımdan eğitime, adaletten sağlığa, ülkemizin mülteci sorununa, temel hak ve özgürlüklerden sosyal politikalara, dijital dönüşümden ekonomi ve finansa kadar her alanda planlarımızı açıkladık. Tamamına devahazir.devapartisi.org.tr adresinden ulaşılabilir. Ancak üzülerek görüyoruz ki içinde bulunduğumuz ekonomik sıkıntıları göremeyen, ülkenin selameti için iki satır okuyup yazamayan, ortaya bir plan program koyamayan kimi aciz siyasiler gemilerini iftira ile yürütüyorlar. Adil olmayan rekabet ortamı yaratmak için çalışıyorlar.”
“İHA VE SİHA’LARI DESTEKLİYORUZ”
Daylık sözlerini şöyle sürdürdü: “Milletimizin milli ve manevi değerlerini siyasi sermaye olarak görenleri biliyoruz. Bir kaşık suda fırtına koparan bu kişilere soruyoruz. İHA ve SİHA’larla ilgili gurur duyuyoruz, destekliyoruz, bu şirketlerin sayılarının daha da artmasını istiyoruz ifadelerini kesip cımbızla çekerek farklı bir anlam katanlara soruyoruz rekabet olmayan yerde rehavet olur ifadesi üzerinden bize saldıranların niyetlerini elbette çok iyi biliyoruz. Bizim bu ülkeye sevgimizi ve sadakatimizi, bayrak sevgimizi, vatan sevgimizi ölçmek kimsenin haddi değildir. Toplumu kutuplaştırmakta, iftira ve hakaretlerle kendilerine siyaseten alan açmakla bundan sonra Türk siyasetinde yeri de olmayacaktır.”
“DÜNYA LİDERİ ALİ BABACAN DAVOS’TA”
Daylık sözlerini şöyle tamamladı: “Tüm halkımız çok net bildiği bir şey var. Çok net ifade ediyoruz. Dünyada geçerli bir isme sahip olan bir genel başkana sahibiz. Ve ayrıca çok net ifade edebiliriz ki Türk ekonomisini sayın Genel Başkanımız ve ekibinden başkası yönetemez ve düzeltemez. Şu sıralar Davetli olarak katılım gösterdiği Davos Dünya Ekonomik Forumu’nda konuşmacı olarak yer alıyor. Genel Başkanımız Ali Babacan ile ülkemiz adına gurur duyuyoruz.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM