İYİ Parti nabız tutuyor

İYİ Parti nabız tutuyor

21. Dönem Afyonkarahisar Milletvekili Müjdat Kayayerli ile İYİ Parti Genel Merkez temsilcileri Mustafa Behçet Akcan ve Hakan Helvacı vatandaşlarla sohbette bulundu

 

21. Dönem Afyonkarahisar Milletvekili Müjdat Kayayerli ile İYİ Parti Genel Merkez temsilcileri gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret ettiler.
Afyonkarahisar şehir merkezinde ziyaret ve temaslarda bulunan 21. Dönem Afyonkarahisar Milletvekili Müjdat Kayayerli ile İYİ Parti Genel Merkez temsilcileri Mustafa Behçet Akcan ve Hakan Helvacı Tarım Kredi Kooperatifi önünde ucuz yağ kuyruğunda bekleyen vatandaşlarla sohbet ettiler. Hayat pahalılığından dert yanan vatandaşlara seçimlerde bu durumu göz önünde bulundurmalarını öneren Kayayerli, Akcan ve Helvacı Gazeteniz Kocatepe’yi de ziyaret ettiler.
Kocatepe Gazetesi sahibi Sezer Küçükkurt ile Afyonkarahisar siyaseti üzerine sohbette bulunan 21. Dönem Afyonkarahisar Milletvekili Müjdat Kayayerli ile Mustafa Behçet Akcan ve Hakan Helvacı yaklaşan seçimler öncesinde şehrimizde mevcut siyasi tablo üzerine görüş alış-verişinde bulundular.
İYİ Parti Genel Merkezi’nin Afyonkarahisar’ı yakından izlediğini belirten İYİ Parti heyeti, vatandaşların nabzını tutmaya yönelik ziyaret ve çalışmalarının devam edeceğini bildirdiler.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM