Ortak paydamız; Afyon’a hizmet

Ortak paydamız; Afyon’a hizmet

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ile birlikte Afyonkarahisar Milletvekillerini TBMM’de ziyaret etti

 

Vali Kübra Güran Yiğitbaşı ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven, Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal ve MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak ile yaptıkları görüşmelerde Afyonkarahisar’da devam eden projeler hakkında istişarede bulundular.
Milletvekilleri ile Sağlık Endüstri Bölgesi, Organize Sanayi Bölgeleri, Kültür-Turizm alanındaki çalışmalar, planlanan açılışlar ve Afyonkarahisar’da yürütülen diğer projeleri değerlendiren Vali Yiğitbaşı, kenti temsil eden Milletvekillerine Afyonkarahisar’ın gelişimi için gösterdikleri çabalarından dolayı teşekkür ederek şunları söyledi:
“Afyonkarahisar’ın her geçen gün gelişmesinde, ortak paydamız şehrimiz olduğunda hep birlikte hareket etmek ve vekillerimizin bu yöndeki çabaları son derece önem kazanıyor. Tüm vekillerimizin şehrimize ve hemşehrilerimize hizmet için ortaya koydukları gayret, Afyonkarahisar’ın bölgemizde ve ülkemizdeki önemini daha da görünür kılacaktır. Ziyaretlerimizde gösterdikleri misafirperverlikten dolayı şehrimizin tüm vekillerine teşekkür ederim.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM