Başkan Zeybek, Oda Başkanları ile istişare etti

Başkan Zeybek, Oda Başkanları ile istişare etti

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’i Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği (ESOB) Başkanı Cengiz Üstün ve oda başkanları ziyaret etti

 

Başkan Zeybek’i ESOB Başkanı Cengiz Üstün’ün yanı sıra, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif (ESKKK) Başkanı Mahmut Emin Birliktir, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Yılmazaslan, Berber ve Kuaförler Odası Başkanı Suat Uygur, Şoförler ve Otomobilciler Oda Başkanı İbrahim Karataş, Giyim Eşyası İmalat ve Satıcıları Odası Başkanı Hüseyin Karnıbüyük, Kahveciler ve Çay Ocakları Esnaf Odası Yusuf Selçuk Yıldırım birlikte ziyaret ettiler.
“HER ZAMAN ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ”
Oda başkanlarından esnaf ve sanatkarın sorunlarını dinleyen Zeybek, taleplerin bir an önce çözüme kavuşması için ilgili müdürlüklere gerekli talimatları verirken, göreve geldiği günden itibaren esnaf ve sanatkarın hep yanında olduklarını söyledi. Pandemi döneminde Afyonkaraisar Belediyesi olarak esnafa yaptıkları destekleri anlatan Başkan Mehmet Zeybek, özellikle Belediye’ye ait işyerlerinde kiracı olan esnaflara önemli ölçüde kolaylık tanıdıklarını ifade etti. Zeybek, toplu taşımada servis ücretlerinin alınmamasından esnafa nakdi yardıma kadar bir çok destekte bulduklarını sözlerine ekledi.
ÜSTÜN: BAŞKAN ZEYBEK’İN KAPISI DAİMA ESNAF VE SANATKARA AÇIK
ESOB Başkanı Üstün, Başkan Mehmet Zeybek’in esnaf ve sanatkara kapısını daima açık tuttuğunu ve talepleri yerine getirmek için çaba sarf ettiğini söyledi. Sorunların çözümü konusunda esnafa destek olan Başkan Zeybek’e teşekkür eden Üstün, “Başkanımız sağ olsun esnaf ve sanatkarımızın en büyük destekçilerinden birisidir. Bizlerde taleplerimizi tüm oda başkanlarımızla birlikte iletiyoruz. Başkanımızda sağ olsun anında çözüm buluyor. Esnafımıza gösterdiği hassasiyet ve destekten dolayı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM