“Acımız büyük gün siyasetten uzak kenetlenme günüdür”

“Acımız büyük gün siyasetten uzak kenetlenme günüdür”

AK Parti Milletvekili Av. Ali Özkaya depremin ardından yaptığı açıklamada, devletin tüm gücüyle gayret ettiğini, afetin çok büyük olduğunu ifade etti. Özkaya, “Acımız çok büyük bugün kenetlenme, birbirimize destek verme günüdür. Siyaset kavgasından uzak
durarak bu acıyı hep beraber dindirme günüdür” dedi

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili TBMM Anayasa Komisyonu Bakşan Vekili Ali Özkaya, Kahramanmaraş merkezli on ilde meydana gelen deprem felaketi nedeniyle açıklama yaptı.
Deprem filaketinde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet dileyen Ali Özkaya, “son yüzyılda yaşadığımız en büyük afetlerden birisiyle karşı karşıyayız. Devletimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde bütün gücüyle gayret ediyor. Ama afet gerçekten çok büyüktür. Bir taraftan mevsimsel koşullar, bir taraftan depremin ağırlığı ve üzerinde yarattığı enkaz ve yıkım. Acımız çok büyük bugün kenetlenme, birbirimize destek verme günüdür. Siyaset kavgasından uzak durarak bu acıyı hep beraber dindirme günü. Deprem şehitlerimize Allah rahmet eylesin, enkaz altında kalanlarında bir an önce kurtulmayı, yaralılara da şifalar diliyorum.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM