Uluçay: Deprem bölgesi için organize olduk

Uluçay: Deprem bölgesi için organize olduk

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Kahramanmaraş’ta yaşanan deprem dolayısıyla AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı olarak yardım kampanyası başlattıklarını açıkladı. İlçe teşkilatlarına çağrıda bulunan Uluçay, “18 ilçemizde organize olduk, çalışmalara başladık” dedi

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Kahramanmaraş ve çevresinde yaşanan deprem dolayısıyla yardım kampanyası başlattıklarını duyurdu.
Hüseyin Ceylan Uluçay konu hakkında yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Dün sabaha karşı Kahramanmaraş ilimizde yaşanan deprem dolayısıyla öncelikle hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Sabah saat 6.00’da hemen tüm teşkilatlarımızla görüşme yaparak bir yardım kampanyası başlattığımızı duyurdum. Yaptığımız yardım kampanyası kapsamında kışlık giyim eşyası, bot, battaniye, elektrikli ısıtıcı gibi malzemelerin ihtiyaç olduğu bizlere bildirilmiştir. Bizler de bu yönde ihtiyaçları toplayıp ilk tırımızı kısa sürede yola çıkaracağız inşallah. Rabbim afetinden bütün insanlığı korusun.” Uluçay’ın çağrısının ardından merkez dâhil 18 ilçede yardım kampanyası başlatıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM