Millet İttifakı İl Başkanları deprem bölgesine gitti

Millet İttifakı İl Başkanları deprem bölgesine gitti

Millet İttifakı Afyonkarahisar İl Başkanları depremden etkilenen vatandaşları ziyaret ve bölgeye gönderilen yardımları koordine etmek için deprem bölgesine gitti

 

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu’nun deprem bölgesinden henüz Afyonkarahisar’a dönmesi sebebiyle katılamadığı ziyaretlerde; CHP İl Başkanı Yusuf Onur Seçme, SP İl Başkanı Beytullah Karataş, DEVA Partisi İl Başkanı Kadir Daylık, DP İl Başkanı Hikmet Bülbül ve Gelecek Partisi İl Başkanı Niyazi Ertaş yer aldı.
Millet İttifakını oluşturan siyasi partilerin Afyonkarahisar İl Başkanları deprem bölgesinde incelemelerde bulunarak depremzede vatandaşların acısını paylaşıyor. İlk olarak Kahramanmaraş’a giden İl Başkanları, SP’nin Kahramanmaraş Afet Lojistik Merkezi’ni ziyaret ederek SP Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Zor’dan bilgi aldılar. Bölgede ciddi anlamda çadır, soba ve kışlık giyecek ihtiyacı olduğunu ifade eden Zor, Afyonkarahisar İl Başkanlarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek bu ziyaretin acıların paylaşılması anlamında önem taşıdığını sözlerine ekledi. Millet İttifakı İl Başkanlarının Kahramanmaraş’ın; Pazarcık, Gölbaşı ve Elbistan ilçelerindeki depremzedeleri de ziyaret ettikten sonra Adıyaman ve Hatay’a geçecekleri öğrenildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM