Ülkü Ocakları, depremzede çocuklarla bir araya geldi

Ülkü Ocakları, depremzede çocuklarla bir araya geldi

Ülkü Ocakları Afyonkarahisar İl Başkanı Oğuz Kağan Diler ve yönetimi, Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen deprem sonrası Afyonkarahisar’da yurtlarda kalan depremzedelere geçmiş olsun ziyaretinde bulundu

Depremzede çocuklara oyuncak hediye eden Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuz Kağan Diler ve yönetim kurulu üyeleri depremzede çocuklarla futbol maçı yaptı.
YURTLARDA KALAN DEPREMZEDELER ZİYARET EDİLDİ
Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen deprem sonrası depremzedeler, ilimize gelerek yurtlarda kalmaya başladılar. Afyonkarahisar halkı da depremzedeleri ziyaret ederek, yaraları sarmaya çalışıyor. Ülkü Ocakları Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nın, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin talimatıyla depremzedelere destek olmaya devam ettiği bildirildi. Ülkü Ocakları Afyonkarahisar İl Başkanı Oğuz Kağan Diler ve yönetimi de yurtlarda kalan depremzedeleri ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Diler, depremzede vatandaşlarla sohbet edip, talep ve isteklerini not aldırdı. Diler, çocuklara hediye edilecek oyuncakları kendisi seçerek ziyaret sırasında çocuklara çikolata ve bisküvi ikramında bulundu.
DİLER: YARALARI TEK YÜREK OLARAK SARACAĞIZ
Ülkü Ocakları Afyonkarahisar İl Başkanı Oğuz Kağan Diler ziyaret hakkında yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “İlimize gelen depremzede vatandaşlarımızı kaldıkları yurtlarda ziyaret ettik. Çocuklarımızla güzel vakit geçirdik. Depremin ilk saatinde itibaren MHP Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyefendinin ve Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım beyefendinin talimatlarıyla, deprem bölgesinde Ülkü Ocakları olarak aktif bir şekilde çalışmaktayız. Hem bulunduğumuz illerde hemde deprem bölgesinde Sayın Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım beyefendinin ifade ettiği gibi, bölgeyi en son bozkurtlar terk edecektir. Ülkü Ocakları olarak Türk Milletinin her zaman yanındayız. Yüce milletimize başsağlığı diliyorum. Cenabı Allah milletimize tekrar böyle bir afet yaşatmasın inşallah. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, ailelerine ise sabır ve başsağlığı diliyoruz. Yaraları vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz. Tek yürek halinde yaraları birlikte saracağız.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM