Müdür Yanık deprem bölgesine gönüllü gitti

Müdür Yanık deprem bölgesine gönüllü gitti

Emirdağ İlçe Emniyet Müdürü Erdal Yanık, gönüllü olarak çalıştığı deprem bölgesinde arama, kurtarma, emniyet tedbirleri görevlerinin icrasının yanında çocuklarla özel olarak ilgileniyor

 

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin ardından Emirdağ İlçe Emniyet Müdürü Erdal Yanık, bölgeye gönüllü olarak gitmek için dilekçe vermişti. Dilekçesi talebi kabul edilen Yanık, 2 haftadır Kahramanmaraş ilinde enkaz kaldırma, arama kurtarma faaliyetleri, hırsızlık, yağma olaylarına karşı güvenlik tedbirlerinde koordinatör olarak görev yapıyor.
Emirdağ İlçe Emniyet Müdürü Erdal Yanık, deprem sonrası saha çalışmalarının yanı sıra çocuklarla özel olarak ilgilenme gayretinde bulunuyor. Yanık, “1999 Yalova, Gölcük, Düzce depremini yaşamış ve o bölgede görev yapmış biri olarak tecrübelerimi paylaşmak en azından çorbada tuzumuzun olması adına depremin ardından dilekçe verip hızla yola çıktık. Enkaz kaldırma çalışmaları hızla devam ediyor. Normal hayata dönüş biran önce gerçekleştirilecek. Bu kargaşadan çocuklarımızın etkilenmemesi için yüzlerini güldürmeye, yanında olduğumuzu hissettirmeye çalıştık. Allah Türk Milletinin yardımcısı olsun.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM