“Ayyıldızlı Rozetimle Bütün Afyonkarahisar’a Hizmet Edeceğim”

“Ayyıldızlı Rozetimle Bütün Afyonkarahisar’a Hizmet Edeceğim”

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkanı Av. Burcu Köksal, kendisine oy veren ve vermeyen herkesin Belediye Başkanı olduğunu vurguladı. Köksal, “Adaylığım açıklandıktan sonra parti rozetimi çıkarıp ayyıldızlı rozetimi taktım. Bundan sonra da ayyıldızlı rozetimle Afyonkarahisarlı hemşehrilerime hizmet edeceğim. Bana oy versin, vermesin ben bütün Afyonkarahisarlı hemşehrilerime hizmet edeceğim.” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Belediye Başkanı Av. Burcu Köksal, kesilen kurbanların eşliğinde başkanlık makamına oturdu. Başkan Köksal’ı, Afyonkarahisar’ın eski Belediye Başkanı Mehme Zeybek, Belediye önünde karşıladı. Başkan Zeybek, çiçek ve hediye takdim ederek Başkan Köksal’a görevinin hayırlı olmasını diledi. Belediye’nin kadın işçileri olduğu öğrenilen bazı kişiler tarafından Başkan Zeybek yuhalandı.

Başkanlık makamına çıkmadan önce konuşma yapan CHP Afyonkarahisar Belediye Başkanı Av. Burcu Köksal, şunları söyledi: “Bugüne kadar belediye başkanlığı yapan tüm başkanlarımıza çabaları, emekleri ve çalışmaları nedeniyle çok teşekkür ederim. Bundan sonra bu şehri daha güzel, daha yaşanabilir haber hale getirmek, Afyonkarahisarlı hemşehrilerimin hakkına çıkmak ve onlara en iyi hizmet vermek asli görevimizdir. Bundan sonra bu şehrin parası üç-beş kişiye değil tüm Afyonkarahisar halkına harcanacaktır. Ben adaylığımın açıklandığı 10 Ocak 2024 tarihinde parti rozetimi çıkarıp ayyıldızlı rozetimi taktım. Bundan sonra da ayyıldızlı rozetimle Afyonkarahisarlı hemşehrilerime hizmet edeceğim. Bana oy versin vermesin ben kendimi bütün Afyonkarahisarlı hemşehrilerimin oylarıyla seçilmiş olarak kabul ediyorum. Hizmetlerimi hiçbir Afyonkarahisarlı hemşehrilerimi ayırt etmeden en iyi şekilde yapacağıma söz veriyorum. Artık Afyonkarahisar hak ettiği hizmeti alacak. Ekonomik olarak kalkınacak, sosyal belediyecilikle tanışacak. Sosyal ve kültürel etkinliklerin olduğu, herkesin kazandığı, herkesin yüzünün güldüğü mutlu bir kent olacak. Güzel günler bizi bekliyor Afyonkarahisar. Tüm katılımcılara destek veren herkese katılamayıp gönlü burada olan hemşehrilerime, benimle beraber yol yürüyen herkese ve bütün Afyonkarahisar halkına sonsuz teşekkürler. İyi ki varsınız.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM