İyilik  Evleri  depremzedelere ulaştırılmak  üzere  yola  çıktı

İyilik Evleri depremzedelere ulaştırılmak üzere yola çıktı

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, 112 evsiz ailenin barınacağı İyilik Evlerinin Kahramanmaraş’a ulaşmak üzere yola çıktığını açıkladı

 

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından başlatılan İyilik Evleri projesi, hayata geçiriliyor. 112 aileinin konaklayabileceği geçici barınma alanları, İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu’nun öncülüğünde teknik ekip ve partililer tarafından Kahramanmaraş’a götürülüyor.
“AFYONLU HEMŞEHRİLERİMİZLE YARDIM SEFERBERLİĞİ YAPTIK”
26 Şubat 2023 Pazar günü İyilik Evleri kurulumunun tamamlanması bekleniyor. İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, kısa sürede hayata geçirdiklerini belirttiği İyilik Evleri projesi ile ilgili bilgi verdi. Mısırlıoğlu, “Beş tır dolusu yardım malzemesi ile bölgeye gideceğiz. İyilik Evlerimizin kurulumunu 26 Şubat Pazar günü tamamlamayı planlıyoruz. İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından 6 Şubat tarihinde asrın en büyük felaketini yaşadığımız depremden sonra depremden etkilenen 11 ilimize Afyonkarahisarlı hemşerilerimizle birlikte bir yardım seferberliği yaptık. Bu yardım seferberliğinin neticesinde ilimizden ve ilimizin dışındaki eşimiz dostumuz çevremizden 17 tır gibi bir ayni yardımı deprem bölgesindeki illere ulaştırdık şükürler olsun Allah’a. Bunun 11 tanesini Afyon merkezden, il koordinasyon merkezimizin önünden sevk ettik. Altı tanesini de çevremizdeki illerden eşimizin dostumuzun yapmış oldukları tedarikleri organize ederek gönderdik.” ifadelerini kullandı.
“TOPLAM 112 EVİ DEMONTE OLARAK YÜKLEDİK”
Tanıtımını yaptıkları depremden etkilenen evsiz kalan depremzedelere İyilik Evleri adı altında projelendirdikleri 112 adet evi dün itibariyle demonte şekilde yüklediklerini belirten Mısırlıoğlu şunları kaydetti:
“İl Koordinasyon Merkezinin önünden yüklediğimiz bu tıra battaniye, yastık gibi alt teferruat malzemelerinin bulunduğu bilumum İyilik Evleri’nin 5 tırdan oluşan malzemelerinin bir tırının yüklemesini yaptık. Bir tırımız buradan yükleniyor. Bizim bir tırımız İzmir’den çıkıyor, bir tırımız Uşak’tan çıkıyor. İki tane tırımız da Bolvadin ilçemizden çıkmasıyla birlikte elektrik
malzemeleriyle beraber 5 tırlık bir organizasyonu dün akşam saatleri itibari ile yola çıkarmış olacağız.”
“PAZAR GÜNÜ 112 AİLEYİ İYİLİK EVLERİNE YERLEŞTİRMİŞ OLACAĞIZ”
İyilik Evleri sevkiyatı ve kurulumuna bizzat eşlik edeceğini belirten Mısırlıoğlu, sözlerini şöyle tamamladı: “Kahramanmaraş merkezde konuşlandıracağımız sosyal proje olarak da nitelendirdiğimiz İyilik Evlerimizi buradan il teşkilatımız, gençlik kolları teşkilatımız, ilçe başkanlarımız ve partili gönüllülerimizle birlikte kurulumunu yapacağız. Bunun için dün akşam 20.00’de otobüslerle hareket etme kararı aldık. Maraş’a vardığımızda tüm ekiplerimizle birlikte 112 tane evin kurulumunu Pazar günü akşam saatine kadar Allah’ın izniyle bitirmiş olacağız. Pazar günü akşam saatlerinde 112 aileyi bu iyilik evlerimize yerleştirmiş olacağız. Allah gidecek olan bu tırlarımızı kazasız belasız bir şekilde varacağı yere varmasını nasip etsin. Yola çıkıp hayır ve hizmet için yurttaşlarımızın bu kötü gününde yanlarında olduğunu göstermek için hareket eden tüm dava arkadaşlarımızı, partililerimizi, gönüllülerimizi de kazasız belasız bu iyilik evlerinin kurulumunu yapıp tekrar Afyonumuza dönmelerini nasip etsin diyorum. Hayırda ve iyilikte yarışmak her zaman iyi bir insanın görevidir diye düşünüyorum. Bu duygu ve düşüncelerle iyilik evlerimizi oradaki yurttaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM