Devlet de, millet de, vatan da, Vali de bizim

Devlet de, millet de, vatan da, Vali de bizim

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, CHP İl Başkanı Yusuf Onur Seçme’yi eleştirdi. Uluçay, CHP’nin yeni il başkanının son yaptığı açıklamalarla temsil ettiği CHP zihniyetinin hakkını verdiğini söyleyerek, “Devlette,
millette, vatanda, Vali de bizim” dedi

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın hayırseverlere plaket vermesinden rahatsız olan CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Yusuf Onur Seçme’ye cevap verdi.
“NE YARDIMDAN ANLIYORLAR NE NEZAKETTEN HABERDARLAR”
Hüseyin Ceylan Uluçay, artık ülkemiz için organize bir kötülük organizasyonu haline gelen CHP zihniyetinin kendine yakışan yeni bir örnekle daha karşı karşıya kaldıklarını ifade etti. Uluçay, “CHP’nin yeni İl Başkanı son yaptığı açıklamalar ile temsil ettiği CHP zihniyetinin hakkını vererek, ne yardımdan anladığını, ne de nezaketten haberdar olduğunu göstermiş oldu.” ifadelerine yer verdi.
“SAYIN BAŞKAN HERKES
KENDİNE YAKIŞANI YAPAR”
Uluçay sözlerini şöyle tamamladı: “Dilimize yerleşmiş olan ‘Marifet iltifata tabidir’ sözünden bile bihaber olan CHP İl Başkanı’na herkesin kendine yakışanı yaptığını hatırlatmak isterim. Sizin karşı olduğunuz, her fırsatta saldırdığınız, organize bir kötülük hareketi olarak zarar vermeye çalıştığınız Devlet de bizim, millet de bizim, vatan da bizim, Vali de bizim. Siz tüm bu kavramlara ve temsil ettiği değerlere saldırarak size yakışanı yapacaksınız. Biz de üzerine titrediğimiz tüm bu değerleri savunarak bize yakışanı yapacağız. Siz haklı-haksız suçlamalarda bulunacaksınız, itibar suikastına kalkışacaksınız biz de bunun karşısında sessiz kalacağız öyle mi? CHP zihniyetinin aksine biraz önce zikrettiğimiz tüm bu değerlerimizi savunmaya devam edeceğiz. CHP’nin İl Başkanı eğer bir şov arıyorsa Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Milletvekilleri Burcu Köksal’ın sosyal medya paylaşımlarına bakabilir.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM