Afyon’da 11 bin depremzede misafir ediliyor

Afyon’da 11 bin depremzede misafir ediliyor

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı kente yerleşen depremzede ailelerini ziyaret etmeye devam ediyor. Vali Yiğitbaşı, Afyonkarahisar’da 11 binden fazla deprem bölgesinden gelen vatandaşın konuk edildiğini söyledi

 

Vali Kübra Güran Yiğitbaşı, AFAD tarafından otellere, yurtlara ve kamu misafirhanelerine yerleştirilen depremzede vatandaşları ziyaretinin ardından kendi imkanları ile Afyonkarahisar’da yaşayan depremzedelerle bir araya geldi.
“MİLLET OLMANIN BİLİNCİYLE BU SIKINTILARI GERİDE BIRAKACAĞIZ”
Aralarında 25 günlük Miraç ismindeki bebeğin de olduğu İstiklal Mahallesi’ndeki aileyi ziyaret eden Vali Yiğitbaşı şunları söyledi:
“Asrın felaketi olarak geride bıraktığımız depremin yaralarını hep birlikte kurumlarımızla saracağız inşallah. Burada ilk günden bu yana tüm kamu kurumlarımız STK’larımız ve vatandaşlarımızla sorunları çözmeye çalışıyoruz. Şehrimizde 11 binden fazla deprem bölgesinden gelen vatandaşlarımızı konuk ediyoruz. Bunların kimisi burada üniversitesini okumuş kimisi askerliğini yapmış kimisi ise yakın bir dostunun kucak açan daveti üzerine buraya gelmiş. İnşallah Allah’ın izniyle burada hep birlikte millet olmanın bilinciyle bu sıkıntıyı da geride bırakacağız.”
Ziyaretini Elbistan’dan gelen ve Veysel Karani Mahallesi’nde yaşayan, 9 kişilik aile ile sürdüren Vali Yiğitbaşı, aile ile sohbet ederek ailenin en küçük üyelerine çeşitli oyuncaklar hediye etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM