Başkan Zeybek, depremzede vatandaşları ziyaret etti

Başkan Zeybek, depremzede vatandaşları ziyaret etti

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Tınaztepe Yurdu’nda misafir edilen depremzede vatandaşları ziyaret etti

 

Ziyarette Başkan Mehmet Zeybek’e Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Belediye Meclis Üyesi Elif Süzme ile Muhtarlık ve Sosyal Hizmetler Müdürü Mustafa Demirhüyük eşlik etti.
DEPREMZEDE ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE ÇEKİ
Depremzedelerin taleplerini dinleyen Başkan Zeybek, minik misafirlere de oyuncak hediye etti. Depremzedeler, ilgi ve destekleri için Başkan Zeybek ve ekibine teşekkürlerini iletti. Yetkililerden de çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Zeybek, öğrencilerin eğitim hayatlarına destek olmak için kırtasiye çeki hediye etti.
Başkan Zeybek, “Şehrimizde misafir ettiğimiz depremzede vatandaşlarımızı kaldığı yurtta ziyaret ederek, buradaki kardeşlerimize yalnız olmadıklarını ve her daim yanlarında olduğumuzu ilettik. Birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde yaraları sarıyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi üstümüze ne düşüyorsa yapıyoruz ve inşallah yapmaya da devam edeceğiz. Allah bu acıyı bizlere bir daha yaşatmasın. Afyonkarahisar Belediyesi olarak depremin olduğu ilk günden itibaren seferber olmaya çalıştık. Tüm birimlerimiz ile elimizden geldiğince yardıma koştuk. Depremden etkilenen kardeşlerimizin her türlü ihtiyacını karşılayarak bu kötü günleri de birlikte atlatacağız.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM