“İmar afları ile evleri mezar yaptılar”

“İmar afları ile evleri mezar yaptılar”

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, AFSÜ ve Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde tedavi gören depremzedeler ile Tınaztepe ve Çiğiltepe Yurtlarında kalan depremzedeleri ziyaret etti

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, beraberinde CHP İl Başkanı Av. Yusuf Onur Seçme ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Hastanesi ve Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde tedavi gören depremzedeler ile Tınaztepe Erkek Yurdu ve Çiğiltepe Kız Yurdunda kalan depremzedeleri ziyaret etti.
“BU ZOR GÜNLERİ
OMUZ OMUZA
VEREREK ATLATACAĞIZ”
İlk olarak AFSÜ ve Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde tedavi gören depremzedeleri ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulunan Milletvekili Burcu Köksal, depremzedelerin sağlık durumlarıyla ilgili Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Duran ve doktorlardan bilgi aldı. Acıların paylaştıkça azaldığını dile getiren Köksal, “Maalesef bu tür acıları belli aralıklarla yaşıyoruz. En büyük arzumuz bu acıları bir daha yaşamamak ve bunun önlemini akılcı politikalarla almak. Depremzede vatandaşlarımızın yaralarının sarılması için çalışıyoruz. Bu zor günleri omuz omuza vererek atlatacağız. Keşke hiç kimse hayatını kaybetmeseydi, cana değil mala gelseydi ama maalesef hayatını kaybeden çok sayıda vatandaşımız var. Bir kez daha hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.” dedi.
“OTURDUKLARI
EVLERİ İNSANLARA MEZAR YAPTILAR”
Daha sonra Tınaztepe Erkek Yurdu ile Çiğiltepe Kız Yurdunda kalan depremzedeleri ziyaret eden Milletvekili Köksal, “Depremzede vatandaşlarımızın yanındayız. Afyonkarahisarımıza gelen depremzede kardeşlerimizin bu zorlu süreci atlatmaları için elimizden ne geliyorsa fazlasını yapacağız. Şuan burada bulunan depremzedelerimizin yanı sıra halen daha barınma sorunu yaşayan çok sayıda depremzede yurttaşımız var. Bu yurttaşlarımızın da barınma sorunun çözülmesi için gerekeni yapacağız. Deprem ülkemizin acı bir gerçeği. Türkiye’nin deprem kuşağında olduğunu herkes biliyor. Ne yapıldı? Bol miktarda imar afları çıktı. Oturdukları evleri insanlara mezar ettiler bir de üstüne para aldılar. Yazıklar olsun AKP’ye de AKP iktidarına da.” şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM