Konteyner kentlerin altyapısı Afyon Belediyesi’nden

Konteyner kentlerin altyapısı Afyon Belediyesi’nden

Afyonkarahisar Belediyesi, deprem bölgelerine kurulacak konteyner kentlerin altyapı imalatlarına devam ediyor

 

İskenderun’da kurulacak konteyner kentin altyapısının tamamlanması için Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz aralıksız şekilde çalışıyor.
Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “İskenderun İlçesi’ne kurulacak konteyner kentin altyapı hizmetleri Afyonkarahisar Belediyesi tarafından sağlanıyor. Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in önderliğinde ilk günden bu yana ekip ve lojistik destekler sağlayarak depremin yaralarını sarmak için canla başla çalışan Belediyemiz, tüm birimleri ile seferberlik ilan etti. Bu kapsamda ihtiyaç duyulan her noktada çalışmalar devam ediyor.
Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, araç ve ekipmanları ile depremden etkilenen vatandaşlarımızın acil barınma ihtiyacını karşılamak için Konteyner Kent çalışmaları yapıyor. Hatay İskenderun’da başlattığı çalışmalar ile depremden etkilenen afetzedelerin hayatının normale dönmesi ve yaralarının bir nebzede olsa sarılması için hizmet veriliyor. İskenderun’a kurulacak konteyner kentin altyapısı neredeyse tamamlamak üzere. Afyonkarahisar Belediyesi ekipleri tarafından konteyner kentin altyapı çalışmaları için zemin dolgusu yapılıyor. Bölgede devam eden yoğun çalışmalar kısa süre de tamamlanacak. Ekiplerimiz daha öncede Hatay Antakya’da kurulan konteyner ve çadır kentlerin alt yapı hizmetini sağlamıştı.” denildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM