Daylık: Deprem bölgesinde fedakarca çalışanlara teşekkür ediyoruz

Daylık: Deprem bölgesinde fedakarca çalışanlara teşekkür ediyoruz

DEVA Partisi İl Başkanı Kadir Daylık, başta Afyonkarahisar Belediyesi çalışanları olmak üzere deprem bölgesi için fedakârca çalışan kişi ve sivil toplum kuruluşlarına teşekkür etti

 

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Daylık, deprem bölgesinde Hatay’da görev yapan Afyonkarahisar Belediyesinin tüm çalışanlarına, maddi maneci fedakârlık yapan tüm derneklere, sivil toplum kuruluşlarına teşekkür etti.
“AFYON BELEDİYESİ ÇALIŞANLARI HATAY’DA FEDAKÂRCA ÇALIŞTI”
Kadir Daylık, Kahramanmaraşlı depremlerin ardından Türkiye’nin çok büyük acılar yaşadığını kaydetti. Daylık, “Ülke olarak çok büyük acılar yaşadık. 11 ilimizi doğrudan, çevre bazı illerimizi dolaylı olarak etkileyen deprem felaketinin üzerinden günler geçti. Vefat eden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet yarılı vatandaşlarımıza acil şifalar, yakınlarını kaybeden vatandaşlarımıza ve milletimize başsağlığı diliyoruz. Depremin ilk gününden bu tarafa, başta hemşerilerimiz olmak üzere bu acıyı paylaşmak ve destek olmak amacı ile depremde en fazla etkilenen ilimiz Hatay’da fedakârca çalışan Afyonkarahisar Belediyemizin tüm çalışanlarına, maddi maneci fedakârlık yapan tüm derneklere, sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.
“İKİ DERNEĞE TEŞEKKÜR ZİYARETİ YAPTIK”
Kadir Daylık, deprem sonrası yürütülen çalışmalarla ilgili değerlendirmesini şu sözlerle sürdürdü: “Depremin ilk saatinden bu tarafa bölgede canla başla çalışan, günlerce hizmet eden, binalarda 24 saat özverili bir şekilde çalışarak fedakârlık yaparak, deprem bölgesi illeri için ellerinden ne geliyorsa yapan pek çok kişi var. Bunlardan biri olan Afyonkarahisar İyilik Hareketi Başkanı Sayın Dr. Özgür Sepin ve hareketin mensuplarınıda ziyaret ettik. Ardından Afyonkarahisar’ın en güçlü altyapısına sahip olmuş, en önemli sosyal yarım kuruluşlarından Yarım Elma Derneğine ve değerli yöneticisi Erol Öztürk’ü ziyaret ederek onları başkanları nezdinde tüm üyelerine, gönüllülerine ve çalışanlarına teşekkürlerimizi ilettik. Genel Başkanımız Ali Babacan’ın selamlarını illettik.”
“HATAY’DA SU YOK”
DEVA Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Daylık sözlerini şöyle tamamladı: “Buradan tüm hayırsever vatandaşlarımıza seslenmek istiyoruz. Depremden günler geçmesine rağmen oralardaki sıkıntılar maalesef bitmiyor. Özellikle Hatay ilimizin acil su ihtiyacı var. Depremzede kardeşlerimizin derdi her şeyden daha büyük.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM