SAL’ın 3. ekibi İhsaniye oldu

SAL’ın 3. ekibi İhsaniye oldu

1. Amatör Lig’den Süper Amatör Lig’e terfi için oynanan Play-Off Grubu’nda yarışan 6 takımdan Sandıklı Kumalarspor ve Kocaöz Belediyespor ilk iki sırayı paylaşarak SAL’A hak kazanmıştı. İhsaniye Belediyespor da 3. takım olarak Süper Amatör Lig’e terfi etti

 

1. Amatör Lig’de mücadele eden ve grubunu ilk 2 sırada tamamlayan 6 takımın SAL’a çıkmak için ter döktüğü Play-Off Grubu son maçlarla tamamlandı. Sandıklı Kumalarspor ile son maçta karşı karşıya gelen İhsaniye Belediyespor etkili başladığı mücadelede 13. ve 21. dakikalarda Oğuz Kemal Böcek’in golleriyle 2-0 öne geçti. Sandıklı temsilcisi Kumalarspor ise 38. dakikada Mehmet Altınpınar ile bulduğu golle farkı 1’e düşürdü.
Maçın ikinci yarısı da kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu. İki ekip de gol bulmak ve skoru lehine çevirme fırsatları bulmasına rağmen skora etki edemedi. Maçı 2-1 kazanan İhsaniye Belediyespor 3 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 10 puana ulaşarak Play-Off turunu 2. sırada tamamlayan takım olarak Sandıklı Kumalarspor ile Kocaöz Belediyespor ile birlikte adını Süper Amatör Lig’e yazdıran son takım oldu.
DÖĞER’E GALİBİYET YETMEDİ
Döğer Belediyespor, üst lige çıkmayı garantileyen rakibi Kocaöz Belediyespor’u ikinci yarıda bulduğu gollerle farklı mağlup etti ancak bu galibiyet Döğer Belediyespor’a yetmedi. Maçın ikinci yarısına Döğer Belediyespor oldukça etkili başladı. 54. dakikada Hasan Yiğit, 56. dakikada Abdullah Yardım, 60. dakikada Hasan Yiğit, 65. ve 68. dakikalarda Talha Ersoy’un golleriyle 5-0’lık üstünlük sağlayan Döğer Belediyespor 70. dakikada Hulusi Kanlı ve 73. dakikada Muhammed Hasan Anas’ın gollerine engel olamadı ve skor 5-2’ye geldi. 79. dakikada İsmail Cem Tetik’in golüyle skoru 6-2’ye getiren Döğer Belediyespor sahadan da 6-2 gibi farklı skorla galip ayrıldı. Bu galibiyetle puanını 8’e yükselten Döğer Belediyespor, Kocaöz, İhsaniye, Kumalar’ın gerisinde 4. sırada kalarak Süper Amatör Lige yükselme şansını gelecek sezona bıraktı.
MAÇLARDAN SONRA KUPALAR VERİLDİ
Kocaöz Belediyespor, İhsaniye Belediyespor ve Sandıklı Kumalarspor’un Süper Amatör Lige terfi etmesi kesinleşmesi üzerine Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Orhan Küçüksağrıcı takımlara kupaların teslim etti. Küçüksağrıcı, kupa töreninde yaptığı konuşmasında takımları tebrik ederek, Süper Amatör Lig’de başarılar diledi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM