Türk Eğitim Sen, depremzede çocukları unutmadı

Türk Eğitim Sen, depremzede çocukları unutmadı

Türk Eğitim Sen Afyonkarahisar Şubesi yöneticileri, Kahramanmaraş merkezli ve 11 ili etkileyen deprem sonrası Afyonkarahisar’a gelerek yurtlarda kalan depremzede çocuklar için eğlence programı düzenledi. Şube Başkanı Muhtar Demirci, depremzede ailelerin her zaman yanlarında olacaklarını belirtti

 

Türk Eğitim Sen Afyonkarahisar Şubesi yöneticileri, Tınaztepe yurdunda kalan depremzede çocuklara moral amaçlı bir eğlence programı düzenledi.
DEMİRCİ: HER ZAMAN DEPREMZELERİN YANINDAYIZ
Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Muhtar Demirci, “Depremzede ailelerin her zaman yanlarında olacağız. Çocuklarımıza moral olması amacıyla çok eğlenecekleri, şimdiye kadar hiç görmedikleri gösteriler sunacağız. Sizleri bir nebze olsun, güldürüp tebessüm ettirebilirsek ne mutlu bizlere. Bizler sizleri Afyonkarahisar’da her zaman başımızın tacı yapacağız. Gerek okullarınızda gerekse buralarda sizler yalnız bırakmayacağız ve sizlere en güzel imkanlarımızı sunacağız. Hepinizi çok seviyoruz.” dedi. Programda animasyon ekiplerinin gösterileri ile depremzede çocuklar hoşca vakit geçirdi. Sihirbazlık gösterileri, Hacivat ile Karagöz oyunları ve müzikli eğlence ile çocuklar eğlenme imkanı buldu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM